-
Atlas
Lucka je super *3* -
aaannnooo
*14* *14* *14* lucka je nej zpěvačka i herečka - hlavně ve snowborďákách i seidlová -
lucinka
ja nevim ale jsou obe hrozny *5* -
Re:
Ty kundo jedna těd myslím tu Sisi, protože Lucku zbožňuju. Já bych chtěla vidět tvoje obočí ten tvuj zarostlej příkop magorko. Podívej se na sebe a pak kritizuj Lucku, která je narozdíl od tebe krásná a hodně talentovaná. PÍÍČČČČČČOOOOOOO *16* -
blog o Lucce
ahoj kdo máte rád !!!Lucku tak se mrkněte na www.vondrackovalucka.blog.cz
Díky *3* -
Lucie nekritizuj Helenu
že zapomíná texty ty v jejím věku budeš sedět doma protože nebudeš mít co nabídnout.Helena je nejlepší česká zpěvačka tak se neotírej *13* -
RE:
Lucko mám tě moc rád -
Re:
Lucka je super je milá je dobrá zpěvačka a taky dobrá herečka přeju si jí vidět na vlastní oči.Aby mi mohla dát autogram -
lucka je proste nej
lucka je nej herecka,zpevacka.kvaska dobrý film.lucka je nejlepší.je to takový naš ceský andilek. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
LUCKA JE SUPER
Ahoj Lucko moc Ti fandím a mám strašně ráda Tvoje písničky. CD Boomerang je skvělé, je úplně jiné než ty ostatní(lepší). Ze starších písniček mám moc ráda hlavně Lásku na 100 let. Jsi super a moc gratuluju k úspěchu v českém slavíku. Ahoj a držím palce do budoucna! -
super stránky o Lucce
http://fanklub.lucievondrackova.cz -
LuCiNKa
Lucinka je néééj,písničky Vítr a Láska na sto let!!! -
Lucinka je perfektná
Lucka je vážne skvelá osôbka, je jedinečná vo všetkom, čo robí a stále sa snaží byť ešte lepšia...to na nej obdivujem.Je to mladá, krásna, úspešná a citlivá dáma a myslím si, že je taká jediná v celom ČS showbiznise. Prajem jej veľa úspechov vo všetkom, čo robí a hlavne v súkromí... -
je jedinečná
je to *4* s *5* v těle *4* . a hlavně... ...je jedinečná *15* -
lucinka super holka je to nejlepší zpěvačka
-
Lucka je super kočka,zpěvačka a herečka. Jack
-
Lucka je super
Lucka je super zpěvačka *15* -
*4* *4*
-
Ahojky všichni kdo máte rádi Lucku! Ona je v top10 nejlepších zpěvaček ve Slavíkovi! Jestli jí máte taky tak rádi jako já můžete jí poslat hlas do slavíka smskou: SLAVICE 16 VONDRACKOVA LUCIE na tel. číslo: 900 06 06
-
nech mě jít
Ahoj! moc tě prosim o zaslání písně nech mě jít na e-mail parez94@centrum.cz *8* *8* *8* *8*