Přejít na výpis diskuzí

Lucie Vondráčková

OSOBNOST 31.12.2006 
963 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Lucii

Já vím jak máš ráda tetu helenu:-)http://www.osk-art.cz/gall ery/displayimage.php?album=topn&cat =10233&pos=0
  • Oprava

v textu došlo k chybě. Má tam být: ...rozumná forma života... *14*to jsem opět já a mé emoce: *4*
  • Ahoj

Neviděli jste někde Lucku? Nějak jsem ji poslední dobou nesledoval a jakmile se na tu holku chvíli nedává pozor, tak hned je někde, kde by rozumná formsa života nikdy nebyla. Nevíte, kde byla poslední dobou? Já zhodnotím, zda to bylo rozumné či nikoliv...díky
    Jo a víte o tom, že začala škola?
    Fakt.
    Tak pro ty, kteří s ní mají problémy, tady je rada:
    Prostě se problému vyhni...
    *1*
    *4* to jsem já...ahoj. *15*
  • Lucka

Jsi Supe a úúúúúúúúúúúžasně zpíváš!!!!!

*3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *15* *15* *15* *15*
  • Bezva

Lucinka je super zpavačka, její nová image změnila i styl jejich písniček a nemá to prostě chybu. Tak jen tak dál Lucinku a držíme ti palečky *3*
  • HANS MATHESON:)))

MILUJU HANSE MATHESONA!!! *14* *14* *14*
  • Atlas 30+

Lucko,pokud to budeš číst...Pokud někoho uznávám v cr..byznysu,jsi to Ty..mysli si co chceš,já nic neočekávám..jen to vegetarianství..Jinak Marmeláda..taky dobrý...
    *3*
  • Atlas

Lucka je super *3*
  • aaannnooo

*14* *14* *14* lucka je nej zpěvačka i herečka - hlavně ve snowborďákách i seidlová
  • lucinka

ja nevim ale jsou obe hrozny *5*
  • Re:

Ty kundo jedna těd myslím tu Sisi, protože Lucku zbožňuju. Já bych chtěla vidět tvoje obočí ten tvuj zarostlej příkop magorko. Podívej se na sebe a pak kritizuj Lucku, která je narozdíl od tebe krásná a hodně talentovaná. PÍÍČČČČČČOOOOOOO *16*
  • blog o Lucce

ahoj kdo máte rád !!!Lucku tak se mrkněte na www.vondrackovalucka.blog.cz
    Díky *3*
  • Lucie nekritizuj Helenu

že zapomíná texty ty v jejím věku budeš sedět doma protože nebudeš mít co nabídnout.Helena je nejlepší česká zpěvačka tak se neotírej *13*
  • RE:

Lucko mám tě moc rád
  • Re:

Lucka je super je milá je dobrá zpěvačka a taky dobrá herečka přeju si jí vidět na vlastní oči.Aby mi mohla dát autogram
  • lucka je proste nej

lucka je nej herecka,zpevacka.kvaska dobrý film.lucka je nejlepší.je to takový naš ceský andilek. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • LUCKA JE SUPER

Ahoj Lucko moc Ti fandím a mám strašně ráda Tvoje písničky. CD Boomerang je skvělé, je úplně jiné než ty ostatní(lepší). Ze starších písniček mám moc ráda hlavně Lásku na 100 let. Jsi super a moc gratuluju k úspěchu v českém slavíku. Ahoj a držím palce do budoucna!
  • super stránky o Lucce

http://fanklub.lucievondrackova.cz
  • LuCiNKa

Lucinka je néééj,písničky Vítr a Láska na sto let!!!
  • Lucinka je perfektná

Lucka je vážne skvelá osôbka, je jedinečná vo všetkom, čo robí a stále sa snaží byť ešte lepšia...to na nej obdivujem.Je to mladá, krásna, úspešná a citlivá dáma a myslím si, že je taká jediná v celom ČS showbiznise. Prajem jej veľa úspechov vo všetkom, čo robí a hlavne v súkromí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit