-
:-)
Podle mého názoru kdo Lucku pomlouvá, že vůbec neumí zpívat a tak nějak asi v životě od ní neslyšel jedinou písničku protože Lucka umí krásně zpívat a žádná protekce a co tu ještě zaznělo v tom neníí... Prostě Lucka je NEJ zpěvačka *4* -
-
Re: :-)
Bohužel jsem pár písniček slyšela. A je to hrůza. Samé převzaté písně od jiných interpretů se zcela nezáživným textem. Někdy až úplně trapným a o ničem.
Zpěv jako takový nemohu soudit, nejsem odborník, ale mě se nelíbí.
-
-
lucka
jj lucka je takymrtě dobrá:-)a na 28 ubecnevypadá...bych jí typla tak nejvíc na 24....mrtě dabuje a zpívá...fakt ten spěv umí dobře naladit..pěkně se to poslouchá....:-);-) *3* *3* -
pro
Lucka je ta nej nej nej nej nej spěvačka ale také herečka.Má užasný písničky.Láska umí víc je upe uza.Nechápu jak jí někdo může pomlouvat.Je to nej holka -
-
Re: pro
a viete čo je na nej najtrapnejšie,, teda ona asi za to nemôže ale to ako je všade začali vypisovať meno že: Lucka von........
hrôzaa,, šak sa volá Lucia nie???
-
-
Vendula
Lucka je moc dobrá zpěvačka -
Jooo
Jupíí,převálcovala Bílou *3* *3* *1* -
lucinka je nej
Lucka je super zpěvačka , herečka i tanečnice. Velmi se mi líbí její muzika a má krásný hlas a kdo si myslí že ne tak se sakra plete , je jedna z nejlepších zpěvaček a hereček české republiky. Takových jako ona je v českém showbyznysu opravdu málo. A to ze ji momohla teta Helena jsou jenom blbe a nepravdive kecy. Lucka se vsude dopracovala sama. Helena v 7 letech srala do plínek , a lucka v 7 letech uz moderovala , hrala v divadle , vystupovala v televizi , vydavala svoje prvni desky a zpivala (a to ne jenom u nas) , Lucka je suprova ve vsech filmech ve kterych hraje , helena byla "dobra" jen v silene smutne princezne , a i to bylo hodne slabe. Lucka je proste nej nej nej nejlepsi. -
-
Re: lucinka je nej
souhlasím ale paní helena vondráčková také zpívá dobře a nevydím důvod proč ji uražet *4*
-
-
Je filozofka
*4* -
-
Re: Je filozofka
Jj je *3* *3* *4* -
Re: Je filozofka
ANO
-
-
Přímo pro Lucku..
Luci jestli si prohlížíš diskusi tak prosím na tohle odepiš: Mohla bysi mi o sobě napsat něco víc? ..Nejsem bláznivá fanynka jen fanynka. Nikomu z česka tak nefandím. A jsi první co ti píšu. Seš prostě z republiky mě nejpříjemnější..odepíšeš? *4* -
Terka159
ahoj luci....moc moc se mi líbíš jak zpíváš....mám tvoje písničky skoro všude *3* *1* *1* *4* *14* -
Lucka
Lucka Vondráčková je nejlepší česká zpěvačka. Aspoň mě se teda její písničky moc líbí a i povahově je mi sympatická.. *3* -
-
Re: Lucka
:)) tak pokud toto usuzuješ podle toho, že vyhrává ankety tyty, slávík, super, aha, blesk, receptář, atp. tak potom ti dávám plně za pravdu.
Osobně ale doporučuji přejít z TV estrád, českých muzikálů, maxim turbolenc a jiných českých knedlo-vepřo hudebních zvratků, k hudbě.
-