-
H.B. Lucy
Dodatečně všechno nejlepší k narozeninám :) -
Happy Birthday
Happy Birthday Lucy....! *3* *3* *14* *15* *15* -
Všechno nejlepší!!!
Přeji této úžasné a úchvatné herečce všechno nejlepší k narozeninám, ať ji štěstí jak v hereckém, hudebním tak soukromém neopouští navěky. I love you Lucy :-* -
vše nej
Všechno nejlepší Lucy *3* *5* -
Xena a prima COOL
Už by jí zase mohli dát na primu COOL nebo na NOVU... Stejně tam dávaj velký kulový .... Je škoda že XWP nemám víc sérií ... ¨:(
Ale jinak je upa bestovní seriál na který se vždycky ráda podívám ... Jsou tam úžasní herci jako třeba Lucy, Reneé a nebo Kevin Smith....
Prostě Lucy je nej ať hraje cokoli, je prostě úžasná ..... x)x)x)x)x)x)x)x)x)x) -
xena do televite na tv Novu!!!!!!!!!
Xena je nejlepsi a MNELA BY JIT DO TELEVIZE ploším ploším XEna je totiž nejlepší JO, do televize s ní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!I LOVE XENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
xena do televite na tv Novu!!!!!!!!!
Jo Xena by mnela znova do televize.JE PROSTE NEJLEPSI!!!!!!!!!! Xena je NEJ!!!!!!
XENA DO TELEVIZE,DO TELEVIZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Xena ke shlédnutí na webu
Kdo by mněl zájem tak na Xenu se můžete podívat i na www.serialova.tv Jsou tam první dvě řady takže kdo je ještě neviděl má možnost. *4* -
-
Re: Xena ke shlédnutí na webu
čece mas pravdu:) diky zatipy jdu na to hendka!! Caw:)
-
-
Lidi Lucynka hezky zpívá
má na to talenta tak naschvál dejte VIDEA a tam jak je s Reneé O°conour
vtipné a hezké...zatim čůůs -
Very láájk Xeničkaa
Lidi já jí miluju jako herečku je úžasná je to čiči je bomba krásná mooooc mám její fotky v mobilu a aj plakáty na zdech a je nej nej nej kwáásnáá
p.s. všeci vás prosím,nemá Lucynka-Xenička fbéčko-face-facebook??
Dík vám všecím mociny zatim čůůůs :) *14* -
-
Re: Very láájk Xeničkaa
No to nemá. :) Nikdy ho neměla :)) -
-
Re: Re: Very láájk Xeničkaa
jé díky ale má ho :) objevila jsem ho jen se koukni Lucy Lawless a dej ji like nebo si ji pridej xD -
-
Re: Re: Re: Very láájk Xeničkaa
Věř mi, nemá ho. Ale pokud myslíš. Taky jsem se koukala, a našla jsme jen stránky na like a jednu Lucy no. Ale není to ona, to mi věř... -
-
Re: Re: Re: Re: Very láájk Xeničkaa
Souhlasim s tebou mysim že ho nemá. Kariéra, děti, manžel pochybuji že by měla čas na facebook. ;)
-
-
Re: Re: Re: Very láájk Xeničkaa
no jo jenže tam je jich tolik že newíš kterou dát *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Very láájk Xeničkaa
jj už jsem to taky zjistila ale déká díkes:)
-
-
-
-