Přejít na výpis diskuzí

Lucy Lawless

OSOBNOST 31.12.2006 
141 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • i love lucy lawless

xena je prostě úžasná.......jenže já nemám u nikoho pochopení chtěla bych se na ni furt koukat ale to mi rodiče nedovolí.......je úžasná chci dělat to co ona vipadat jako ona umět to co ona..........miluju tě XENOkaždý večer brečim že ji nikdy neuvidim,každý večer brečím protože ji miluju.......chtěla bych se s ní setkat mít její podpis a fotku s ní nikdo kdo tohle neprožívá to prostě nepochopí jakej mám uvnitř pocit.......MILUKI TĚ XENO....strašně moc...I LOVE XENA(lucy lawless) *14* *14* *4* *8* .....si nejlepší XENO :-*
    • sarda

Re: i love lucy lawless

kromě toho brečeni s tebou souhlasim ;)
  • xena

neví někdo kolik serii ma xena? začala sem se o ten film zajimat teprve nedavno ale je upe bombastickej stejně jako XENA.PLS odepište mi *4*
    • Re: xena

jj mí jich šest *4*
    • sarda

Re: xena

séruí má 6 a ano, máš pravdu, je to opravdu bombastický séroš ;)
  • sarda

DVD

Tak je to tady lidičky, obávaná chvíle, Xena se teď prodává na novinových stáncích za 50,- plus minus ;) každopádně neváhat a kupovat =D
    • Re: DVD

ejj to jo no kupovat lidi a to rychle než nic nezbude *3*
      • sarda

Re: Re: DVD

Hehe, mám první DVD :DD
  • Xena

Ahoj, se všema tady souhlasím, že Xena je COOL a pravidelně se na ni dívám taky na Prima Cool, ale myslím, že jde i okolo 8:20 ráno na Prima Cool *14*
    • Re: Xena

od 7:50,12:35 a 15:05
    • sarda

Re: Xena

ano ano, začíná 8:15 a jsou to 2 díly za sebou ;)
  • xena

xena je nejlepsi snazim se delat vsechno co umi ona zatim se jen umim bojovat sicee bez pomoci ale ucim je fakt nejlepsi vim ze to rika kazdy ale pro me skutecne neco znamena je proste nenahraditelna ale zase bez gabrielli by nebyla takova jako ted *3*

Všechny máte pravdu,Xena je opravdu úúúúúúúúúúúúúúúúú
  • xena

Máte někdo hru xena??

A kdyby tak by jsem taky 1 chtěla. *3*Kdo ji má pište na email naty-natynka@seznam.cz *14* *14*
  • xena

Jo je pěkna i koukám herculese obadva jsou na facebooku *3*
  • Je užasná

Xena je nejlepší pravidelně ji sleduju na prima Cool je prostě BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • sarda

Re: Je užasná

heh, nejsi jediná, snad jsem viděla už všechny díly *1* *5*
  • xena

xena je fak pekna a viděl jsem asi všechny díly.
  • xena

Nevíte kde se může stáhnoud hru xena. *3* *4* *5* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší