Přejít na výpis diskuzí

Lukáš Kantor

OSOBNOST 24.3.2008 
153 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tmavomodrý svět

Jo...a tayk sem u toho filmu brečela jako želva když Lukáška sestřelili... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Tmavomodrý svět

Nu viděli ste Tmavomodrý svět?Já jo *9* *9* *9* *9*film to je krásnej až na to že Lukášek zemřel a sapdl z toho letadla..který nějaký posraný Američani nebo kdo...museli sestřelit.. *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    Jinak mi pište kdykoliv můžeš i ty Lukášku-samozřejmě:)
    e-mail:katerinastoklova@seznam.cz
  • Lukášek:)

Nu All-x jsou prostě nejlepší z celého X-factoru,nu a hlavně Lukášek...ten je krááááásnej:O*
    Miluju vás klucíííííí..:)
    PS:držim moc palečky:) *14*
  • OH"

JJ, Lukyn je uzasnej, fakt k sezrani... nemam slov... KUS... a to mi je 21 a jsem z toho hotova *8* *14*
    • Re: OH

Cauky,..me je taky 21..tak si rikam,nejsme na to stary?? *1* *1*
      • Re: Re: OH

Fajn ségry já teda taky patřím k vám *1*
  • Taky Taky

Taky jsem koukala ted v tv na tmavomodry svet a potom jsem zjistila ze uz jsem to vlastne kdysi videla:) ale jinak peknej film, ale docela smutnej.Lukas tam je peknej, ale takovej ten blondak cotam mel docela hlavni roli byl taky hezkej ze:)jinak fandete all x ptacata:) papa
  • Tmavomodrý svět

viděly jste holky tmavomodrý svět???já jo a bylo to super!!!Lukáš měl hustý vlasy...ale škoda,že ho potom zabili!! *9* *9* jsem přitom i brečela!!škoda,že si tam moc nezahrál!!! kdo by si chtěl pokecat nebo i ty Lukáši tak mi plsky napište na moje icq 455663507 a nebo mi napište na můj mail www.karolinka.filipova@atlas.cz a nebo se jukněte na můj blog www.karolinkaf.blog.cz tak zetím ahoj!! *3* *1* *1*
    • Re: Tmavomodrý svět

ahoj Kájo dívala jsem se bylo tu super sice jsem to už viděla po druhé ale to mi vůbec nevadí a škoda že ho tam potom zabili to bylo smutný ale jinak byl to pěkný film a myslím že tam hrál hezky Lukášek měj se hezky ahojky *4* *3* *3*
      • Re: Re: Tmavomodrý svět

Ahoj Barčo a Kájo já sem to taky viděla a hrozně sem u toho brečela ale jeden muj kámoš říka že to má víc dílů a můj brácha říkal něco o tom že je taky víc dílu a že to Lukáš přežije.. ale to je asi kravina vidte? *9*
        • Re: Re: Re: Tmavomodrý svět

aojky Lilous fakt?Tož o tom nic nevím že to má víc dílů ale pravda to může být aj to stím Lukášem to může být pravda co víš protože oni ho tam ukázali jenom jak tam leží tak třeba to přežije ale pokud to má teda víc dílů no uvidíme a prosimtě kdyžtak zjisti jestli to má víc dílů a prosím napiš měj se hezky aojky *4* *3* *1*
          • Re: Re: Re: Re: Tmavomodrý svět

Já aspon doufám že to bude mít víc dílů a kdyby to Lukášek přežil to by bylo moc fajn, protože tam hrál jen chvilku. A byl moc roztomilej jak pořád kreslil ty holky. *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Tmavomodrý svět

Jo to máš pravdu že byl roztomilej a moc a mohlo by být víc dílů to by bylo dobré měj se hezky čauky *3* *4* *1*
  • Kontakt by nebyl??

ahojda pokud máte někdo kontakt na Lukáška tak plsky napište na můj mail www.karolinka.filipova@atlas.cz díky moc *4* *3* *14*
  • Lukášek

Čau Lukáši jsi ten nejlepší kluk z ALL-X doopravdy mooooooooc ti fandím Lucka *4* *4* *3*
  • Lukine čau

Jestli pak si ještě pamatuješ na tu holku co si za vama chodila hrát když jste byly malí? tak to jsem já a ted mám taky takový caparty jako jsi byl ty ahoj Lenka *4* *5*
  • :-)

Holky, jak se takhle muzete upinat na nekoho, koho vubec neznate a kdo se vam jen libim. Uznavam, vypada sympaticky, ale vratte se na zem a radci se koukejte kolem sebe, tak vás čeká více, než snění. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit