-
Pěvecké kvality tomuto člověku neberu,ale jinak je to nesympatickej slizoun,s humorem kterému se směje jen on sám./osobní zkušenost/.A to,že se chová jako playboy,to všechno dokresluje.
-
Přeju všechno nejlepší k narozeninám a hlavně zdraví! *3* *14* *1*
-
Všechno nejlepší k narozeninám !!!!!! *3*
-
VŠECHNO NEJLEPŠÍ KE KULATINÁM!!!!!!!!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Viděla jsem ho poprvé živě před týdnem v muzikálu Aida. Musím přiznat,že mu role Remenese moc nesedla. Přesto jsem se na něj hrozně těšila. Má uhrančivý hluboký hlas a je to fakr frajer. Škoda,že není známnější. Myslím,že je víc sexy,než nějakej Harry Styles.
-
nejjjjj Mužžžžžž Marian Vojtko ach Bože jaho žeru.teda koušu *14* *14* *14* *14* *14* ☺♥☺■}♦♦♦░}♫♫♫
-
gratulujeme
Do ďalších rokov života pevné zdravie a veľa tvorivých úspechov. -
zlaticko...
marian no co bych dodala uzasny zpevak s krasnym hlasem do ktrereho by sae zamiloval snad i hluchy...videla sem ho uz ve trech muzikalech a reknu vam to je kus hezkyho chlapa fakt ze jj sem do neho strasnej blazen *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* pan buh me ochranuj *4* *5* *1* *1* -
Mároš forever !
Marián je nej zpěvák. Viděla jsem ho v muzikalu Dracula. Zpíval famózně, nedá se to ani popsat. Nádhera *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Narozeniny
Přeju Mariánovi všechno nejlepší k dnešním narozeninám. Hodně zdraví a stále tak pevný a krásný hlas :) -
-
Re: Narozeniny
to je chlap s velkým CH! Nádhernej hlas, charisma,sympaťák a ještě k tomu má smysl pro humor. Bohužel není tak mediálně profláknutej, což je škoda! Málo se o něm slyší.Škoda, ceny by si kolikrát zasloužily zpěváci, jako třeba on!V muzikálech je úžasnej a vDrákulovi bych si ho fakt ráda poslechla!!!
*14* *14* *14* *14*
-