-
mari je super
Ahoj, seš skvělá herečka byl bych rád kdybych si s tebou psal tak kdyžtak písni na můj skype(peteroslavos)nebo icq(Peter Night) dík a čti si ty ubožáky co ti nadávaj...řeknu ti v budoucnu chci vystudovat FAMU....xD -
hele
hele did ona hrála ve víc filmů než jen v horákovejch. -
-
Re: hele
Hrála v horákových v poklad na sovým hrádku a v jednom díle comebeku jak ozzák nemluvil a ona tam přišla s jednou holkou do toho obchodu a chtela si tam něco koupit....... *5* -
-
Re: Re: hele
Máš pravdu,nehrála jen v Horákových, ale i v Poklad na Sovím hrádku, v jednom díle Comeback - Sliby chyby,... *7*
-
-
-
:P
skoda ze tady neni napsano kolik je tem lidem co prispivaj...myslim ze by to byla sranda se na to podivat:D -
Ahoj je bylo si zahrát v horakovych?
-
horákovi
to je strašná škoda ,že Horákovi asi nebudou!Vždyt to byl tak skvělí seriál a proč nebude pokračovat? *9* *9* *9* -
Vse nejlepsi k svatku ...
Ahojky, take dodatecne preji vse nejlepsi k svatku *3*
az dnes jsem se dostala zase na net *9* papa -
Horákovi
Čauky, chci se jen zeptat: Budou se natáčet další díly horákových? *1* -
AHOJKY :)
včera a dnes jsem si pustila na videu na odlehčení celkem 3 díly Horákových...Nechala jsem si je nahrávat během prázdnin jedním kamarádem, protože jsem pořád někde byla... a to odlehčení je teď pro mě důležité... Zítra mám ABSOLUTORIUM.Moc ráda se dívám na Horákovi a Tebe i Hanču mám moc ráda *3* Moc se mi v tom seriálu líbíš. A je velká škoda, že už Horákovi nebudou *9* Měj se pěkně. PA *5* -
ahoj:)
Jééé to mě moc těší...:)
Hance to ráda vyřídím až jí někdy snad uvidím;) *3* -
ahoj:)
ICQ ti dám ráda ale až se víc poznáme:) *3*