Přejít na výpis diskuzí

Mariana Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
166 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj:)

No asi už ne *9* Ale Děkuju moc *3*
  • nwm

čau Mariánko když budeš mít čas tak pls odepiš na mail.Jinak znám tě jenom z konkurzu. *1*
  • ondriiis13

Otázka čislo .....

Hele nemate nekdo mariany facebook bo libko??? *14*
    • Re: Otázka čislo .....

já vim její facebook ale pokud bude souhlasit s tim abych ti to řekla tak ti ho dám *3*
      • Re: Re: Otázka čislo .....

?
        Vždyť stačí zadat jméno do vyhledávače *8*
        • Re: Re: Re: Otázka čislo .....

jo, ale aby to nebylo tak jednoduchý, tak tam třeb a nemusí mít Mariana Prachařová, ale něco jinýho, třeba přezdívku, tak jako já :)
  • Mari je fajn !

Ahoj Mari,vůbec se ti nedivím,že si na FB necháváš jen lidi,který znáš.Každej ti nemusí vidět do soukromí,jsi fajn,bud dál sama sebou ! *3*
  • Ahoj chtěla bych se zeptat na tvůj facebook.....jestli mi ho dáš budu moc ráda....sem ráda že si hrála v Horákovích byla si ta nejlepšíí teď se zase koukam na Horákovi na Youtubku...jestli mi dáš tan Facebook ta díkys :D
  • Ahoj Mariano
    Mam te rad ale je mi 13 let zavolej
  • Ahoj....

jo a moc se omlouvám za ty šílený chyby...píšu moc rychle a neumim psát takže píšu s chybama *15* sem hrozná.... *4*
  • Ahoj....

ahojky no já nevim už to prostě čt asi nechce ale já ti vážně nevim čim to je....je mi to moooc líto vážně *9* jj já vim že tam náká MARIANA napsala něco sprostýho a tak občas se tam chodim juknout,ale radši neodepisuju páč by mi stejně nikdo nevěřil....ale takhle sprostá fakt nejsem....už tam dávno nic nepíšu....a taky už doufám nikdy nenapíšu *3*
  • Ahoj

Ahoj jestli chodíš na alíka tak mi pls napiš do pošty tvojí přezdívkou já jsem:__CaRoLcA-- *3*
  • nwm :-)

Ahoj ráda bych se s tebou skamarádila mám dyžtak profil na lidech verca444

tak jukni a dyžtak napiš

paaa Verča *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší