-
Ahoj
Aha...a jak se chceš poznat??? *3* -
Mari cháputě a jsem s tebou!
Ahoj, chápu jaké to musí být, já jsem nikde nehrála a ani nejsem slavná i když je můj sen si zkusit nějakou roli, vím jak se Mari musí cítit, když jí někdo píše takové blbosti potom, co jsem tady četla!Já to znám, ale trošku jinak, jsem normální holka a plno lidí mě nemá rádo kvůli vzhledu a proto že dělám modeling.Jsem s tebou a chci se zeptat, je pravda, že se natáčí nové díly? -
Ahojda....
Ahojky Marianko!Musím se přidat k ostatním a říct,že si vážně úžásně skvělá herečka s velkým H.Taky mě mrzí,že už horákovi skončily a budu doufat,že natočíte další díly *3*.Byla si tam úžasná když si dělala Elvíru Krásovou,pěkně si to tomu Ondrovi natřela. *4* *1* *1* -
pro marjánku
Ahoj Marjánko ty na e-mailech neodepisuješ vid poslal jsem ti dva jak si mi minule odepsala byl jsem moc rád ale chápu že tam nechodíš musíš se z toho zbláznit *3* -
Ahojky
Ahojky, taky jsem ti psal na mail, ale asi máš jiný starosti, když teď začala škola. Kdy budeš mít ten nový??
Jsem, ale rád, že chodíš aspoň sem. -
Ahoj....
mno jo už mi z toho tzrochu hrabe,ale zatim je to eště ok *1* já to nestíhámj no škola atd....takže už neodepisuju mrzí mě to ale... *9* -
Všecho nejlepší
Ahojky Mariánko přeju všechno nejlepší k svátku.(sice trochu pozdě) *1* *4* *3* *3* -
-
Re: Všecho nejlepší
já se přidávám *14* *3* *4* *14*
-
-
ahoj\:)
Další Horákovi asi nebudou to já vážně nevim tohle přesně,ale myslim ž nebudou a Jan Komínek je myslim mladší,ale nejsem si jistá možná že i ne:) -
Vše nejlepší
Všechno nejlepší k Tvému dnešnímu svátku, ať se Ti daří ve škole a v osobním životě! *3* *14* -
Svátek
Všechno nej,nej,nej k svátku přeje Katka a Martin *4* *14* *1* *3*