Přejít na výpis diskuzí

Mariana Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
166 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj

Ahoj jseš fakt dobrá herečka *1* a celý horákovi jsou skvělý*1*
  • aaa

chtěla bych jí tak poznat strašně se mi líbila jak hrála v horákových ale určitě hrála taky v comebacku v tom dílu sliby chyby jak tam šla s ňákou holkou a on jim Ozák ukázal cedulku krůty *4*
  • Filmografie

Upravte prosím tu filmografii, vždyť Marinka hrála ve vícero filmech (např. Poklad na sovím hrádku aj)!! Díky! A všimli jste si, že Marianna často se svým bráchou Jakubem? :-)
    Hraje mooooc dobře!!!
  • Ahoj..já mám nějáke fandy...? :D na FB se menuji Mariana Prachařová
  • lasecka

muluju te moc mari *14* *14* *14*
    • Re: lasecka

ja tebe taky milacku tvoje mari *14* *14*
  • Ahoj....

ahojky to asi nepůjde páč já to nák nestíhám....Promiň *9* *9*
    • Re: Ahoj....

tak to nevadí chápu to a chodíš třeba na alika nebo na kidsland ,že bychom si mohli psát třeba tam pls odepiš *3* *7* *5* *14*
  • .

Ahoj, tak já se přidávám k ostatním s tím, že dobře hraješ a jsi fajn holka. Sice tě neznám, ale už jenom to, že sem chodíš a odepisuješ, to je moc milý, tady na osobnosti jsi snad jediná osobnost¨, co sem chodí. I když musim, říct, že v Horácích bych z tebe jako z Terky asi měla trochu respekt..:DD Tak jen doufám, že se čt nakonec rozhodne, a nějaký ty další dilečky budou.. *1* *4*
  • pro Marjánku

No tak to si vymyslel Marjánko protože ostatní lidi kteří mají o tobě blogy tak tak do chatu píšou různy věci a vydávají se za tebe to me štve pak nevim jestli si to psala opravdu ty :(
  • dotaz

Ahoj Mariano chci se zeptat jestli je Jan Komínek mladší než ty. Ahoj. *1*
  • ajoj

ahojky mariano mzu se te zeptat budou dalsi horakovi????????? moooc diky tvoje veeelika faninka CORNELIA156papapappappapa *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší