-
*4* *4* *16* *8* *14* *3*
-
-
Re:
??????? co???
-
-
xxx
dobry den, chteli bychom pozvat p. Rottrovou, za ucelem jejiho vystoupeni, je mozne ziskat kontakt, s kym jednat? diky, mrazek -
Žiadosť
Vážená pani Rottrová. Chcel by som Vás poprosiť o komerčné vystúpenie v decembri 2006 v Dolnom Kubíne spoločne s Jožkom Černým. Prosím Vás o odpoveď na uvedený email. Ďakujem. -
žádost o text písničky
Dobŕý den,mám pětiletého syna Honzíka a moc se nám líbí písnička od Marie Rotrové.Nevím její název,mohu jen napsat pár slov.OČI JAKO DVA KOLÁČE S MEDEM JENŽE VIDÍŠ VŽDYCKY SOTVA JEDEN ...Jestli by to šlo moc děkuji. -
-
Re: žádost o text písničky
Zapomněla jsem email přiložit, omlouvám se tak teď už je to snad v pořádku. Pro jistotu- můj email: mllok@seznam.cz
Nashle *4* -
Střapatá, nohatá holka
vždycky na mě z fotek starých kouká,
až si říkám nahlas, i když na slovo jsem skoupá,
tohle přece nemůžu být já.
Oči jako dva koláče s medem,
jenže vždycky vidíš sotva jeden.
Tmy se bojí, nepostojí, pořád něco chystá,
tohle přece nemůžu být já,
tohle přece nemůžu být já.
Protože já, jak se znám
z lesklých hladin řek,
jsem chladný stín, jsem hojný lék,
a když mi vlasy vítr rozcuchá,
popadne mě divná předtucha, že ta
střapatá, nohatá...
Oči jako dva koláče s medem,
jenže vždycky vidíš sotva jeden.
Tmy se bojí, nepostojí, pořád něco chystá,
tahle holka budu asi já
tahle holka budu asi já.
Protože já...
střapatá, nohatá...
Oči jako dva koláče...
Tak se mějte hezky a ať se vám píseň líbí *3* Nashledanou!!! Kdybyste někdy potřebovala ještě nějaký text písně od Marie Rottrové tak se ozvěta na můj mail. -
Dobrý den. Marie Rottrová je moje příbuzná. Takže pochopitelně znám všechny její písně a jejich slova. Můžu vám sem dát celý text písně??? A ta píseň se jmenuje Střapatá,nohatá. Text za chcíli přiložím. Doufám vám i vašemu synovi Honzíkovi se bude písnička s celým textem lépe zpívat a nadále se vám líbit jako mě. *4* P.S. Pozdravujte Honzíka *3* *1*
-
-
Kontakt
Máme zájem o půlhodinové pěvecké vystoupení paní M.Rottrové v dubnu 2007,
prosíme o kontakt.
Děkujeme za odpověď. -
Poděkování
Vážená paní Maruško.Děkuji Vám za všechny ty krásné písničky,které mne provázely v době dospívání a které poslouchám ráda i dnes.Vážím si Vás také proto, že jste stále stejná, pro Vaši skromnost a upřímnost a za to, že jste (na rozdíl od spousty našich zpěvaček) zůstala sama sebou.Jsem Vaší vrstevnicí a tak jako Vás, i mne před časem zradilo zdravíčko.Vím co to s člověkem udělá a jakou musí mít vůli, aby šel dál. A proto Vám přeji moc a moc zdraví, štěstí a spokojenosti a ještě jednou díky za tu radost, kterou nám svým hlasem a propjevem dáváte.Mám Vás ráda a vážím si vás.BK -
Výročíí pěvecké kariéry
Zdravím všechny...nevít někdo náhodou kolikáté výročí má Marie jako pěvecké kariéry??? A kolik písniček už nazpívala dohromady?? *1* -
Až je to trapné
Zakrývání věku mi připadá paní Rottrová stejně trapné jako Vámi omílané písničky - stále dokola jedno a to samé, měl sem Vás rád, ale už mi lezete krkem, jinak proti Vám nic nemám, s pozdravem Váš bývalý fanoušek *9* *13* Tetenka Josef -
Jsem v koncích
Poradí mi někdo, jak se jmenuje písnička od Philla Collinse - Can´t stop loving you, kterou přezpívala paní Rottrová?! *9* -
-
Re: Jsem v koncích
ranni loučeni
-
-
Pomoc
Ahoj, prosím Vás nemá někdu skladbu Marie Rottrová - Kruh Světla ?....děkuji *9* *7*