Přejít na výpis diskuzí

Marie Rottrová

OSOBNOST 31.12.2006 
91 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro\"Marušku\"

Milá paní Rottrová. Musím Vám poděkovat za včerejší vánoční koncert v České Lípě. Mám na jazyku stovky slov chvály a děkování. Snad bude stačit jen pár...Jste Dáma s velkým "D" a zpíváte úžasně. Měla jsem tyto Vánoce Štědrý den již 11.12. Jedním slovem: DÍKY. P.S.: Vaše písně se staly symbolem lásky dvou lidí, které spojuje nejen láska k hudbě...Děkujeme!
  • Pozdrav

Milá paní Rottrová, jsem moc ráda,že jsem našla tuto cestu a dovolte, abych Vás pozdravila a popřála vše dobré do nového roku. Ať se Vám splní Vaše tajná přání. Asi před loňskými Vánocemi jsem Vás v nějakém předvánočním pořadu viděla a moc hezky jste mluvila o Vašich Vánocích. Kromě jiného jste uváděla recept na "Vaši" vánoční polévku, byla asi z mořských plodů a smetanová. Já jsem byla tak zaujatá Vámi, že jsem si nestihla Váš recept napsat,ale od té doby na něj myslím. Mohu Vás touto cestou poprosit o recept? Děkuji a moc Vás zdravím.
  • DRAHÁ MARUŠKO!Moc obdivuji váš talent,jste opravdu ÚŽASNÁ... *14*Ale nejvíc ze všeho mě potěšilo,že se mi podařilo zazpívat Vaše písničky:S Tebou,S tím bláznem si nic nezačínej a Skořápky ořechů-a jsem na to hrdá,protože mi to dalo hodně zabrat...Jste vážně skvělá a přeji Vám,abyste takhle vydržela...S veškerou úctou,Naty McCartney
  • pátrání

Ahoj, pátrám v okrese Most po těch co by rádi aby paní Maruška vystoupila v našem okrese.Co vy na to?pište mailíky (může i vážená paní Marie Rotrová) a popovídáme si tam.Do předmětu napište iniciály M.R. všem i paní Rotrové Krásný den,Tomáš *3*
  • Vyšlo DVD

konečně vyšlo také pani Marii DVD, kde jsou některé její skladby a jako bonus dokument z ČT.
  • Mitchell999
    Všechno nejlepší *3* *2* ,nejkrásnější písnička od vás je Markétka *4* *2*
  • Přání

Milá paní Maruš
    Gratulace,přáníčko k Vaším dnešním narozeninám a přání všechno nejlepší. *4*
  • m-e-x-y

Přání

Milá paní Maruško,blahopřeji Vám k narození malého vnoučátka. Nevím jestli je to chlapeček nebo holčička.To nevadí, hlavně ať je miminko zdravé a přeji krásný a šťastný vstup do života na našem světě. *4* *4* *4*
  • Dobrý den paní Marie,přeji Vám hodně štěstí,lásky a zdraví k vašim dnešním narozeninam. Petr
  • Velmi se mi líbily fotky Marušky z počátku sedmdesátých let. Tak si ji pamatuji. Vlastik

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit