-
m-e-x-y
Dobrý den,milá paní Maruško Rottrová
moc ráda bych se s Vámi zase setkala někde na koncertě v Liberci nebo v okolí Liberce. *3* Nejvíc poslouchám vaše písničky,když je mi smutno.Dávají mi energii do života a pokaždé mi zlepší náladu. *1* Mám Vás v srdíčku a navždy zůstanu Vaši věrnou fanynkou.M *4* -
Dobrý den paní Marie Rotrrová všehno nejlepší k vaším narozeninám které budete mí v neděli 13.11.2011 vám přeje Lukáš Kovařík z Hrdece Královího.
-
Milá paní Maruš
Přání k Vaším dnešním 70.narozeninám všechno nejlepší! *4* -
Paní Marie, jako zpěvačky jsem si Vás vždy vážil a vážím. O to více mne překvapilo, jak jste mohla sednout na lep onomu nestoudnému pamfletu o Majdanu, potažmo o Ukrajině. Cožpak vážně nechápete a nevidíte kdo je tady agresor a kdo předem vyhlédnutá oběť? Bohužel, nejste sama. Přeji všechno dobré.
-
-
Marie a Petr Němec byli s Flamengo králi discotek v Ostravě naprostá bomba a tanec až do rána.Když to rozjeli byl to nářez.Do dneška jsem něco podobného nezažil .Hráli je jen v Ostravských rádiích ,Čecháčci nesnášeli tuto dvojce do doby než spívala z Bobkem dostala více prostoru.Petra neměli v Praze rádi.To jsou ti černí Ostravaci tak je hodnotili čecháčci.Jak je to s Ukrajinou je úplně jedno.Rusové a opilec Gorbačov prodali Sovětský svaz a nyní neví jak vše vrátit do starých kolejí.Štěpení národů je velká morální prohra.Vemte Československo a její rozpad .Na co je tedy EU.na hovno.Ty silní se nikdy nerozadnou kdyby měli polovinu národa vystřílet,jako USA,ČÍNA,AUSTRÁLIE a další.
-
-
Dobrý den Maruško, Všechno nejlepší k Vašim narozeninám, hodně štěstíčka, ještě víc zdravíčka a úplně nejvíc lásky.
-
Já miluju její písničku Bílý kůň. *14* *14*
-
Maruška je nádherná Vlastik
-
Maruška je krásná,nádherná,40 let jsem její obdivovatel. Byl jsem na osmi koncertech,které měla v Uh. Hradišti a v Brně. Škoda,že už nezpívá,aspoň si pouštím její CD a DVD Tisíc tváří lásky.Sleduji všechny její pořady. Mám dodně fotek s jejím věnováním a knížku od pana Graclíka a Maléřové Hlas se stínem. Kupuji si všechny časopisy když je na titulní straně. Přeji jí hlavně hodně zdraví. Vlastik
-
Mám syna kterému bude 30 let a už od dětství obdivuje paní Marii. A má jedno velké přání k narozeninám.Chtěl by se sní setkat osobně.Nevím na koho se obrátit. Nemohl by mi někdo poradit?Moc děkuji Zdena
-
Povídka
Vážená paní Marie, pro mě Maruško, dovolte mi abych Vás pozdravila z Mostu. Je to již několik let zpátky, asi 32, kdy jste zpívala v bílinském divadle a od té doby poslouchám co nejvíc Vašich písní. Obě jsme zestárly, Vy mě neznáte, já Vás tak trochu z časopisů, novin, různých rozhovorů a vystoupení. Já pracuji na dráze a ve svém volném čase se pokouším tak trochu plést do řemesla spisovatelům. V loňském roce jsem napsala větší povídku s pracovním názvem "Marie". Tuto povídku bych Vám chtěla věnovat, ale nevím na jakou adresu bych ji mohla zaslat a jestli by jste o ní vůbec stála. Kdyby ano prosím ozvěte se mi na adresu Ivana Kolenová Brigádnická 2682 43401 Most nebo mobil 602139264 Přeji Vám mnoho zdravgí a úspěchů.