Přejít na výpis diskuzí

Marie Rottrová

OSOBNOST 31.12.2006 
91 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velmi se mi líbil koncert Marušky Rottrové ve Zlíně.
  • Velmi se mi líbí písnička Já se znám,kterou zpívá Maruška ve filmu Léto s kovbojem,často si ji pouštím.
  • Maruška Rotrová-Dáma-opravdová Dáma s velkým D.Stárne s grácií-moc jí to sluší.
  • Luky1987

Rottrovú nemusím 

• Nepropásněte poslední koncert letošního Beskydského hudebního léta!

Již 19. 8. v areálu koupaliště Penzionu a restaurace Sluníčko proběhne koncert Marie Rottrové s předkapelou Big BLAST! Band.

Lístky zakoupíte online http://goo.gl/V0NvML
    Více informací o koncertu http://goo.gl/JwtB0C

Chcete-li nás podpořit, budeme moc rádi za Vaši návštěvu.

PS: Nezapomeňte, že každý lístek je slosovatelný v soutěži o pobyt na Sepetné v den koncertu.
  • Moc se mi líbil včerejší koncert Marušky v Brně. Vlastik
  • Včera večer zpívala Maruška v jednom pořadu na čt.1 písničku Lásko voníš deštěm. Můžu říct, že většina našich zpěvaček jí nesahá ani po paty!
  • Vše nejlepší k svátku.
    • Maruško vše nejlepší v Vašemu svátku,po celou dobu Vám přeji jen to nejlepší!Vlastik
  • www.mapacelebrit.cz
    • Maruška je kráska!
  • kontakt

Vazena pani Rottrova, ctyricet roku Vas posloucham a obdivuji Vase umeni.V roce 1964 jsem Vas poprve videl a slysel zpivat v Ostrave, kde jsem studoval na PdF.V soucasne dobe ziji v Praze a rovnez mam k Vam blizko.Vzhledem k memu dlouhotrvajicimu obdivu k Vam Vas chci poprosit o e-mail adresu.Moje prosba o kontakt s Vami je motivovana pozvanim k nove otevrene restauraci CAFE KARLIN - Hotel Karlin.Vase ucast by byla podporou znovuzrozenim Karlina po povodni v roce 2002.Kdo jiny nez Vy osobne se tohoto muze zucastnit. Toto povazuji za prispevek do diskuze k ziskani kontaktu s podporou znovuzrozeni Karlina. Moc dekuji a tesim se na odpoved.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit