-
Nový web
Právě kvůli této osobě jsem pro založení nového, dceřiného webu Osobnosti.cz, a to Nuly.cz. MM je aspirantem na titulní stranu...já nikomu smrt nepřeju, ale u nikoho jiného mi to nebude tak jedno. -
Názor
Martin Miachal je NULA s velkym N.Akorat vydelava na popularite svoji zeny,ktera je mimochodem taky pekne trapna.Jeho rozhovorum se musim tak akorat smat.Ubohej,hnusnej trapacek.Uprimne je mi takovych lidi jako je on lito *1* *1* *1* -
-
Martin Michal je nula a Helena je omezenec.
-
-
proč se do nich pletete?
Helča Helmuta nevyhodila, nelíbilo se mu u nás, chtěl zpět domů. Helča si našla MM, až když jí manželství dlouhodobě nefungovalo. Je to jen její věc, rodina by to měla respektovat. Důležité je, že je s ním šťastná a klape jim to už 10 let. Rozhlídněte se raději po svých příbuzných a tam kritizujte. -
-
Re: proč se do nich pletete?
Není to pravda, HV Helmuta nejdřív dlouho podváděla s MM a pak mu ze dne na den oznámila, aby odešel. Udělala to tak, že odjela na šňůru a tenhle vzkaz mu nechala na piánu. Helmuta znám dlouho, je to fajn chlap a odešel od ní, aniž by si něco vzal. To ten její parazit MM když se k ní nacpal, tak nechal všechno co připomínalo Helmuta vyhodit nebo vyměnit. Tak se měnil dokonce i bazén, měnilo se vnitřní vybavení domu a jiné věci. Navíc je to lhář (MM). Tvrdí o sobě, že byl dopravním pilotem. To opravdu není pravda. Nikdy jím nebyl, je to jedna z jeho dalších lží. -
-
Re: Re: proč se do nich pletete?
TO TADY KECÁŠ JEN ,VÝMYSL JE TO TY IDIOTE A OD TEBE. MARTINA ANI V TÉ DOBĚ HELENA NEZNALA! MARTIN JE SUPER I HELČA *14* *14* -
-
Otovi alias Tondovi alias...
Oto alias Tonda, co tady pořád urážíš lidi?! To, že máš skoro sto let, neznamená, že máš taky oprávnení vypisovat vulgární příspěvky!!! Ty asi žiješ s Vondráčkovou, že víš přesně, od kdy znala Martina Michala. *13*
-
-
Re: Re: proč se do nich pletete?
Je to pouze její věc.Je úplně jedno,jak to bylo.Je to Heleny život a nikdo nemá právo ji soudit. *13* -
-
Re: pár slov pro Věru...
Věro, Helenino soukromí je opravdu jenom její věc. Jasně, ať si žije, jak uzná za vhodné.Zatahuje však to toho lidi kolem sebe a smutné je, že jsou to právě lidi donedávna pro ni nejbližší. Manžel Helmut, otec, bratr s rodinou, dlouholetí kamarádi Neckář a Kubišová. A seznam by mohl pokračovat... To víme všichni. Desítky let jejiho fungování na scéne nikto neřešil jejiho manžela, nebo jeji nejbližší rodinu, nebo jeji kolegy a kamarády. Tak dovol národu, aby své velké zklamání z Heleniny proměny vyslovil nahlas. Já osobně ji přeji klidný život, avšak bez soudních kauz, kterýma se zásluhou nového manžela předvádí. Pán Martin Michal určitě nepatří mezi osobnosti cz. -
-
Re: Re: pár slov pro Věru...
Katko,možná právě proto musel někdo přijít,aby ta ženská mohla normálně žít.Rodina zakazuje?Co to vůbec znamená?Její rodina bude posuzovat s kým bude žít?Ve kterém století žijeme?U nás ji máme rádi,chodíme na její koncerty a víc neřešíme.Pokud nám bude někdo ubližovat,budeme se bránit,stejně,jako ona.To,že ji Michal brání ještě neznamená,že ji využívá. -
-
Re: Re: Re: pár slov pro Věru...
no to nemyslite pani Vero vazne....vy jste tak blba, ze jsem to dlouho nevidela....vy verite, ze brani lasku...haha...brani si penize....jste trapka telenovel a zijete v nejake bubline...no kdyz mate chut hajit zenskou, ktera chrapala se strougalem, tak prosim, muzete ji podporovat, ze budete poslouchat pisne a tim ji nechate vydelat....ja ji nedam ani korunu a kde muzu ji vypinam
-
-
-
-
-
-
NETEŘ HELENY
Jiří Vondráček ..otec V současné době se kromě vlastní umělecké činnosti věnuje produkování CD desek své dceři Lucii. Pro TV Óčko připravoval hudební pořad Hydepark. Je předsedou Svazu autorů a interpretů a předsedou odborné poroty na festivalu
,,PROTO TAK HELENY RODINA ZUŘÍ...PRO PRACHY !! HELENA A MARTIN JSOU SUPER!! -
-
Re: NETEŘ HELENY
Oto, jseš opravdu trapnej!!! Jestli rodina Heleny zuří, tak pro Heleninu blbost, že vyhodila Helmuta a narazila si Michala Martina - člověka, ktorý jenom parazituje na její popularitě, a na jejich finančních kontech. Ty si myslíš, že Lucka, nebo její rodiče jsou tak na tom, že stojí v řade na Heleniny prachy? Neboj, Otíku, jsou za vodou i bez té dámy, která dnes dohání to, co za mlada neužila dosyta. *8* *15*
-
-
Soud
Pane JUDR *1* *1* *1* *1* Michale ani nevíte jak ze srdce vám přeji jak dopadl soud s p.Kubišovou.Mějte se fajn pane JUDR Michale *15* *15* *15* -
-
Re: Soud
Největší gauner manager... *16* -
Re: Soud
Soudní pře+majetek+hulváctví=Martin Michal. *5*
-
-
je to možné??
jak může být Usáma Bin Ládin osobností.cz a navíc JUDr? *5* -
osobnost?
Co tenhle člověk dělá na osobnostech?Kdo ho sem vložil?Nebo tady je nedopatřením protože osobnost je Helena?Tedy vlastně BYLA protože vedle tohoto podvodníka ten titul pomalu ztrácela až ho ztratila úplně. -
-
Re: osobnost?
To je fakt sranda prý Judr *15* víte proč se zmetek pořád soudí ? Protože není Judr a má hroznej mindrák a Hela ? ta je už díky němu totálně v prdeli *10*
Martu už pořádně přestřelil a Helu tím zničil *5*
-
-
On a člověk?To je urážka pro lidskou rasu
On a Právník jo?Dovolte abych se od srdce zasmál *1* *1* *1* *1* *1* a já vím očem mluvím že Michale *7* Pamatuješ rok 1982 *5* já nezapomněl Š.... -
-
Na konání MM jen tak někdo nezapomene.
Podvody, lži, daňové úniky, a spousta PARAGRAFŮ...
Kam se člověk podívá, tam někoho ten pán poškodil, pomluvil, napadnul, okradl, a nebo jinak zmanipuloval a ničil...
-
-
Tipuju,že
ty práva vystudoval v Plzi za 2 tejdny!! *1* *15* A když byla Vondráčková v Uvolněte se prosím tak stál za Krausem s pistolí:"Zkus do něčeho rejpat a zabiju tě!!! *15* *15* -
Tasemnice s podvodnickou tváří
Mám s tím podvodníkem osobní zkušenost, je neuvěřitelné, že takový člověk není dávno pod stanem někde u rybníka. Parta z Rumunska je jeho podoba.