Přejít na výpis diskuzí

Martin Michal

OSOBNOST 17.12.2008 
74 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to možné??

jak může být Usáma Bin Ládin osobností.cz a navíc JUDr? *5*
  • Miloval jsem písničky Heleny Vondráčkové. Ale bohužel jak se říká vybírala až přebrala.potkal ji zamindrovanej pravník kterej sní manipuluje podle svých představ. Jen tak se zviditelní a voto mu jde, mamon nepočítám. Helenko prosím prober se nebuť k smíchu
    • Pane Michale, už ví vaši američtí právníci, kdo je paní Marta Kubišová, nebo jim to Francouzi museli přeložit. Asi budou mít teď problém, aby zjistili, kdo je HV a MK. Ale HV má tolik ocenění z dob dávno minulých, zasloužilá umělkyně a ještě 2x garnegie, kde by nebyla, kdyby jí nepozval pan Mistr Karel Gott. Ale paní Marta Kubišová velká úcta a velké gratulace, doufám, že se připojí i američtí právníci, nebo dají Francii k soudu, že špatně rozhodli ?
  • Pane Michale, jako manager jste selhal, koncerty vaší paní Heleny Vondráčkové netáhnou, ani se nedivím.
  • Matin Michal nevyhrál, hurá, nepůjdu na koncert jeho ženy, protože nechci živit martina michala.
  • Tak Martin Michal je přesně ten typ člověka, který do politiky vůbec nepatří a jsem rád, že mu to voliči svými usmolenými pouhými 80 hlasy dali jasně najevo! Jinak absolutně souhlasím s příspěvkem ze 7.10. !
    • Tak Michal dostal jen 80 hlasů ??? tak to je ostudný propadák !!! ale nečekal jsem nic jiného to snad musel zůstal jako úplně poslední ne ? Bobo se nehorázně sekla myslel jsem že tahle pí je chytřejší... obsadit do své strany tohoto národem nenáviděného sudiče je neuvěřitelné... *15*
    • To asi hlasovala jen jeho početná rodina.
  • Pane Michale, vaše odpovědi v diskusi on line, o kterou jste si sám ŘEKL, mě velmi zklamaly. Když o něco žádám, tak odpovídám na otázky především nepříjemné, nikoli podlézavé a lichotivé a to jste chtěl dělat politiku? Je dobře, že to nevyšlo a teď si s helčou sedněte a říkejte si, jak jsou lidi zlí, nevděční a bulvár taky a že vám nikdo nerozumí a každý vám ubližuje. A až to proberete, tak si pusťte od paní Marty Kubišové píseň Mamá. Snad dostanete rozum, ale silně o tom pochybuji.
  • Pane Michale Jste neuvěřitelný zmetek.Jste už trapný s Těmi Vašemi blbými kecy a soudními spory , jak Vám a Heleně stále někdo ubližuje.Kupte si zrcadlo a podívejte se do něho a zamyslete se sám nad sebou.Že Vás to stále baví ,stále někoho osočovat.Asi už z toho máte svojí oblíbenou sportovní činnost.Mažte raději dělat něco užitečnějšího.Peníze se dají vydělat i jinak ,než soudními spory.Umíte se jen zviditelňovat svými kauzami a urážkami.Měl byste se stydět!!!!! A paní Heleně se divím ,že si doma drží takového budiš k ničemu.FŮJ!!!
  • To sbad všichni vidí, kdo parazituje na Heleně. kdo si za její peníze kupuje hausboty a lodě a karavány. Ale když to Heleně nevadí, tak ať si koupí třeba Karlštejn pro pana podvodníka. Ale hnusný je, jak obtěžuje lidi, pomlouvá je v novinách a v rádiu a taky paltí ty soudy.
    A to asi nebude málo, o co už jí její právnička pumpula. A ten ničema o kterým tatínek někde psal, že n mu ta škola nešla tak najednou vbystudoval vejšku a musí umět super anglicky, když je pilot dopravních letadel. Jak pak by asi přistál v Anglii? Je to lump a kdo ho hájí, tak je zastáncem podvodů.
  • Nechápu, jak se tenhle člověk může cpát do politiky, ale vše je možné, možná by mu měla helča doporučit plastiky, tak ošklivýho člověka jsem dlouho neviděl.
  • Pan Martin Michal žije s přestárlou zpěvačkou která si hraje na mladici a druhé uráží. Jak takový člověk může kandidovat do politiky. To bachom dopadli. Ať si to Helča užije. Doufám, že ho budou volit pouze m..... :
    • Ten samozvaný "právník" (musím se moc smát), ten může tak držet akorát klapačku. Do doby, než zblbnul Helenu, tak jsem ji měl rád, nyní opovrhuji jak jí, tak tím primitivem. *11*
    • Jeho velmi přestárlá manželka má problém vyprodat své koncerty a nedivím se když má tohle monstrum za zády tak se snaží vnutit do politiky ale nemá šanci jeho jméno je tak velmi negativní že mu nepomůže vůbec nic

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit