-
je to možné??
jak může být Usáma Bin Ládin osobností.cz a navíc JUDr? *5* -
Miloval jsem písničky Heleny Vondráčkové. Ale bohužel jak se říká vybírala až přebrala.potkal ji zamindrovanej pravník kterej sní manipuluje podle svých představ. Jen tak se zviditelní a voto mu jde, mamon nepočítám. Helenko prosím prober se nebuť k smíchu
-
-
Pane Michale, už ví vaši američtí právníci, kdo je paní Marta Kubišová, nebo jim to Francouzi museli přeložit. Asi budou mít teď problém, aby zjistili, kdo je HV a MK. Ale HV má tolik ocenění z dob dávno minulých, zasloužilá umělkyně a ještě 2x garnegie, kde by nebyla, kdyby jí nepozval pan Mistr Karel Gott. Ale paní Marta Kubišová velká úcta a velké gratulace, doufám, že se připojí i američtí právníci, nebo dají Francii k soudu, že špatně rozhodli ?
-
-
Pane Michale, jako manager jste selhal, koncerty vaší paní Heleny Vondráčkové netáhnou, ani se nedivím.
-
Matin Michal nevyhrál, hurá, nepůjdu na koncert jeho ženy, protože nechci živit martina michala.
-
Tak Martin Michal je přesně ten typ člověka, který do politiky vůbec nepatří a jsem rád, že mu to voliči svými usmolenými pouhými 80 hlasy dali jasně najevo! Jinak absolutně souhlasím s příspěvkem ze 7.10. !
-
-
Tak Michal dostal jen 80 hlasů ??? tak to je ostudný propadák !!! ale nečekal jsem nic jiného to snad musel zůstal jako úplně poslední ne ? Bobo se nehorázně sekla myslel jsem že tahle pí je chytřejší... obsadit do své strany tohoto národem nenáviděného sudiče je neuvěřitelné... *15*
-
To asi hlasovala jen jeho početná rodina.
-
-
Pane Michale, vaše odpovědi v diskusi on line, o kterou jste si sám ŘEKL, mě velmi zklamaly. Když o něco žádám, tak odpovídám na otázky především nepříjemné, nikoli podlézavé a lichotivé a to jste chtěl dělat politiku? Je dobře, že to nevyšlo a teď si s helčou sedněte a říkejte si, jak jsou lidi zlí, nevděční a bulvár taky a že vám nikdo nerozumí a každý vám ubližuje. A až to proberete, tak si pusťte od paní Marty Kubišové píseň Mamá. Snad dostanete rozum, ale silně o tom pochybuji.
-
Pane Michale Jste neuvěřitelný zmetek.Jste už trapný s Těmi Vašemi blbými kecy a soudními spory , jak Vám a Heleně stále někdo ubližuje.Kupte si zrcadlo a podívejte se do něho a zamyslete se sám nad sebou.Že Vás to stále baví ,stále někoho osočovat.Asi už z toho máte svojí oblíbenou sportovní činnost.Mažte raději dělat něco užitečnějšího.Peníze se dají vydělat i jinak ,než soudními spory.Umíte se jen zviditelňovat svými kauzami a urážkami.Měl byste se stydět!!!!! A paní Heleně se divím ,že si doma drží takového budiš k ničemu.FŮJ!!!
-
To sbad všichni vidí, kdo parazituje na Heleně. kdo si za její peníze kupuje hausboty a lodě a karavány. Ale když to Heleně nevadí, tak ať si koupí třeba Karlštejn pro pana podvodníka. Ale hnusný je, jak obtěžuje lidi, pomlouvá je v novinách a v rádiu a taky paltí ty soudy.
A to asi nebude málo, o co už jí její právnička pumpula. A ten ničema o kterým tatínek někde psal, že n mu ta škola nešla tak najednou vbystudoval vejšku a musí umět super anglicky, když je pilot dopravních letadel. Jak pak by asi přistál v Anglii? Je to lump a kdo ho hájí, tak je zastáncem podvodů. -
Nechápu, jak se tenhle člověk může cpát do politiky, ale vše je možné, možná by mu měla helča doporučit plastiky, tak ošklivýho člověka jsem dlouho neviděl.
-
Pan Martin Michal žije s přestárlou zpěvačkou která si hraje na mladici a druhé uráží. Jak takový člověk může kandidovat do politiky. To bachom dopadli. Ať si to Helča užije. Doufám, že ho budou volit pouze m..... :
-
-
Ten samozvaný "právník" (musím se moc smát), ten může tak držet akorát klapačku. Do doby, než zblbnul Helenu, tak jsem ji měl rád, nyní opovrhuji jak jí, tak tím primitivem. *11*
-
Jeho velmi přestárlá manželka má problém vyprodat své koncerty a nedivím se když má tohle monstrum za zády tak se snaží vnutit do politiky ale nemá šanci jeho jméno je tak velmi negativní že mu nepomůže vůbec nic
-