-
divím se že už vám někdo za vaše urážky a soudní tahanice nedal přes prsty a ještě se cpete k politikům to by to vypadalo.Jenom díky paní Heleně jste se dostal tam kde jste Podívejte se kdy se narodila vaše partnerka a potom můžete napadat ostatní.
-
Právník??????
-
hele tondo to ti nevadí že každýho urážej že martin je sobecke racista že neviního člověka posilaj k soudu jaký by to bylo protebe kbybis tam někoho poslal co pak tě budou všichni nenávidět jestli to budeš číst tak se zamislí možná si ženatý nebo možná nejsi ty asi někoho posiláš do vězení má být slušnej takoví ne jak je martin
-
Podle mě je pan Martin Michal dobrý člověk, nevadími, Helenku mám taky ráda,vypadáto že jim to v manželství klape tak je nechme žít. Já jim přeju štěsti ti co píší samé nehezké komentáře,jsou podle mě jenom závistiví lidi co nepřejou nikomu nic dobrýho *16* *16*
-
Kdo by chodil na koncerty Vondráčkové a živil MM toho kre.ena a jeho početnou rodinu.V Opavě Vondráčková se svým koncertem vyhořela,nebyl zájem.Museli ho zrušit cha cha....Na Zagorku jsou lístky hned vyprodané.... *11* *11* *11*
-
Ano je to vystudovaný JUDr. s diplomem.
-
-
ale von se furt volizuje, to je humus.
-
-
Největší nýmandy našeho národa - Martin Michal. I kdejaký bezdomovec je často cennější než tento vypelichaný neumětel.
-
Je to vypatlaný blb.c,který na nic nemá.Jen si opatruje tu svoji zlatou slepici.A z ní žije.Je to arogantní nýmand.Ktarý do osobnosti vůbec nepatří.Je podobný,jako Rychtář.Patří do blázince.... *11* *11* *11*
-
-
starej se o sebe písálku *16* *16* *16* *16*
-
Helena není žádná slepice ten kdo to píše sám to je mají se rádi když je nemáte ráda tak na tuhle stránku nelezte *16* *16*
-
-
Na tuhle stránku jsem vstoupil po přečtení názorů Martina Michala na přejmenování Letiště Praha. Čtu, kroutím hlavou a žasnu. Naprosto mne nezajímá soukromý život zpěváků, jejich rodin a těch okolo, mám totiž už takhle dost starostí se svým životem a se životem své rodiny. Pokud někdo víte o nějakém jejich skutečném provinění, žalujte je, nebo své poznatky alespoň oznamte policii. Vaše zvrhlé přehrabování cizích problémů svědčí o počínajícím psychickém onemocnění.
Názor Martina Michala na unáhlené přejmenování pražského letiště však plně sdílím. Ohánět se zahraniční pověstí kontroversního Havla, kterého doma většina občanů nemusí, je dětinské. Ostatně jakékoliv přejmenovávání podobných objektů, ulic a náměstí je nejen drahé, ale navíc dočasné. To už snad zákon o tom, jak se zasloužil o koryta elity je levnější řešení... -
Dobrý den,
tak kde Vás mám Martina, Vaška, Lucku?!*
Nebo to je zlý sen? Haluc, doufám nemám!
D.V.