Přejít na výpis diskuzí

Martin Michal

OSOBNOST 17.12.2008 
74 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já hlavně nechápu, proč je tato nula v Osobnostech.Já netušila, že tam může být jakýkoliv příživník.Co ten čřlověk vlastně dokázal?Samý kriminál a pak sbalil zpěvačku s ksichtem indiánské baby.Vůbec se nedivím panu Vondráčkovi,že tohle smetí v rodině nechce.
    • Martine, nevím o co ti jde, máš máslo na hlavě, Helena Vondráčková možná kdysi byla dobrá, já to nevím, můj šálek čaje nikdy nebyla, ale urážet zpěvačky pro jiný názor, se prostě nedělá. Já mám prostě lidsky rád paní Martu Kubišovou, Evu Pilarovou, Lucii Bílou,Petru Janů, Hanu Hegerovou, Hanu Zagorovou, Věru Špinarovou, Marii Rottrovou, Lucii Vondráčkovou a další, abych na nikoho nezapomněl, ale tvoje manželka mi mezi ně nějak nezapadá, víš, ona se jen díky tobě jen soudí a to se všemi, nebo se ostatní bojí, tak s ní nechtějí nic mít, ale v tom to není. Díky tobě si helena myslí, že je nej nej, ale nej nej je Karel Gott. A nechápu, proč jsi v osobnostech, vždyť žiješ jen z heleny, ta vše platí, ty nejsi nic, jsi jen obchodník, který je drzý. Tyhle všechny zpěvačky strčí tu tvojí helču do kapsy, ona na ně ve svém věku nemá.
  • Bože, ten martin michal je tak ošklivý a jak se šklebí, to je neuvěřitelné, já bych si o něj neopřela ani kolo. Jo, to manžel paní doktorky Lucie Vondráčkové, to je fešák, ten má charisma, je slušný a pracovitý, na nikom neparazituje, to je opravdu velmi krásný pár.
  • Nedivím se, že pan Martin Michal nevyhrál ve volbách a byl zklamaný.
    • Věřím v inteligenci tohoto národa a proto pevně doufám, že tam lidé nebudou klást otázky, protože MM má z toho jen legraci, zvedá své ženě prodej. Paní Heleno, byla jste slavná,(jestli poplatná, to víte jen vy), ale váš čas vypršel, dnes jste bohužel jen směšná, plastiky nepomohou.
    • Pane Michale, tohle heleně nepomůže, každý ví, že jí nesmí klást nepříjemné otázky natož vám, to jste sám řekl v nějakém článku. Nebudeme se vás na nic ptát, nechceme skončit pro blbost u soudu. Ale dobrý neúspěšný pokus.
  • Já nechápu, proč stará vondráčková a michal pořád chtějí, aby všichni viděli jejich hausbót, kuchyni a ostatní. Mě to nezajímá a obtěžuje mě to. Každý má to, co chce, ale proč to dávat do tisku? Postrádám smysl takových článků a staré vondráčkové se divím, že na to přistoupí.
  • V CZ je hodne parazitu,ale tento Michal s velkym odstupem vede,spolecne
    s jeho Helenou,ktera nekoketujic se soudruhem Strougalem (mirne receno)
    by jiz davno spala pod mostem.Vsem stanicim,ktere ji opomijeji,drzim
    palce.A co "spanila" Helca provedla pani Kubisove je posledni hnuj.Fuj !!!
  • Nový web

Právě kvůli této osobě jsem pro založení nového, dceřiného webu Osobnosti.cz, a to Nuly.cz. MM je aspirantem na titulní stranu...já nikomu smrt nepřeju, ale u nikoho jiného mi to nebude tak jedno.
  • Prosím vás je ten člověk opravdu JUDr ? Co má vůbec za vzdělání, v životopise není o tom ani ň.
  • Je on opravdu JUDr??
  • takovej člověk kterej neni studovanej dělá všem ostudu jestli tohle budete číst tak jdete někam paní heleně děláte ostudu někdo ju nesnáší jak se chová pořád tahat někoho k soudu to právnik asi dobrej není no fuj tajbl jste jak malej jarda to víte
  • Především mě udivuje, že ten chlap neuvádí správna aní svůj věk, činíc se o dva roky mladším. Asi má ze stáří mindráky. Neuvědomuje si asi, že i když uvádí narození rok 1961,každý si může najít jeho pravý datum narození(www.justice,jednatel agent.MM) 1.4.1959.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit