Přejít na výpis diskuzí

Martin Písařík

OSOBNOST 31.12.2006 
152 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Ahoj Martine

kubixx:ani to neumis poradne napsat *15* *15* *15* ze serijalu *15* *15* *15* takhle se to pise:seriálu ordinace v růžové zahradě *15* *15*
  • Re: Mňam..=c**

už jsem zadanej chodím z krystínou novákovou. jinak z ordinace jse jmenuje martina.zdravotní sestřička tak mi konečně nepište že mě milujete ja vás určitě neeeeee ste fakt hodný že mě mate rádi vážím si toho ale nechci proste už jsem zadanej...ahoj nebo nashledanou martin písařík.... *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* * *13* *13* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Ahoj Martine

to ještě nevím doufaám že ano to zaleží na scenáristech a z joko z martinkou z ordinace spolu doopravdy chodíme.tak jsem zadanej papa.m.p. *4* *3* *13*
  • martin písařík

ahoj mia jo daboval jsem tazmánskýho čerta jo a moc se mi líbí jmeno mia.chceš se mnou chodit mé číslo je 721422363.ahoj martin písařík. *14* *14* *14*
  • Re: týpek

a proč se ti líbí ? mě kvuli toho že vf ordinaci je v tipnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Martine...

...že neni nikde napsaný, žes daboval i Tazmánskýho čerta :) Stav se na Wintrovkách,cya,pa
  • kubixx

Ahoj Martine

Ahoj Martine jsem tvůj fanoušek a chtělbych tě poznat osobně. Doufám že zůstaneš v seryjálu ordynace v růževé zadradě 2 *4* *4* *4* *4*
  • Re: luca@seznam.cz

No kde byys ho mohla potkat, v české republice je již přes 10 mil. lidí takže je to zřejmě problém. Ale můžeš zkusit se třeba v pátek večer kulturně vzdělat, a zajít na něj o divadla. Nevim sice do kerýho a naco ale zaručeně někde hrát musí. *3*
  • Re: martínek

Ahoj Martine, ani nemám slov jak krááásně zpíváš *4*. V Šakalích létech ti tanec šel nejlíp ze všech. Fakt máš nádhernej hlas *4*. V ordinaci si nejlepší!! Čtu na tvích stránkách rozhovory a si fakt moudrý a laskavý a prostě prima kluk *4* . Fandim ti!!! Tvoje největší fanynka Anička.
  • Re: šakalí léta

Já znala nejdřív Martina jen v ordinaci,ale pak jsem ho viděla v šakalích létech *14* *14* A úplně jsem zírala:-)Jak uměl tančit,zpívat....atd. A má tak překrásnej hlas *14* fakt je to ten nejlepší herec co znám:-) anička
  • Re: martin

Ahoj Martine,
    Jsem tvá velká fanynka!! V ordinaci si nejlepší!! A v šakalích létech ti to jde skvěle!! Fakt umíš parádně tančit. A určitě půjdu na muzikál Touha. Moc ti fandim!!!!!!!!!!! Anička *4*
  • morcelenka

martin

a jeste hraje v ordinaci v ruzove zahrade
  • vodka-s-dzusem

Mňam..=c**

*rostomilej
    *sladkej
    *žeru ho* *14*
  • veru15

Martin

Ahoj Martine.jsi super a moc sympatickej herec.jinak Oskara mam strasne rada *4* *14*
  • ahojky

si NEJ NEJ NEJ NEJ když nejsi v ordinavi tak to je malinko nudnějčí
  • Re: martin

MArtinku dej mi pls tvoje icq dikec Deniska hej ae ten Oskarek se k tobe hodí víc!!:D:D:D
  • No zatim žadnej

Čauky MArto seš mocky klasnej a mocky ti to sluší seš upa dobrej herec v Ordinaci v ružove zahrade!!sem se do tebe zabouchlaaa a neda se to bez tebe vydržet chci s tebou sex.....!!!!!hořím nedočkavosti!!!
  • zdá se mi to??

jenom mě tak napadlo, Martin dabuje Jacka ve Will a Grace???? jinak je fakt pěknéééj *14*
  • Re: Oskar :)

Viděla jsem tě ve Snídani s novou a byl jsi úžasnej Martine. Já ti hrozně fandím, já jsem skoro vyplácala barvu v tiskárně když jsem si tě tiskla. No tuhle mě kluci ve škole naštvali, ale to dělají furt. měla jsem tvůj obrázek ve škole a dávala jsem ti pusinku, no kluci to viděli a řekli mi, že mám milence. Po chvilce změnili názor a říkali, že jsi ..... radši to sem ani nebudu psát. Jo a Martine, máš holku? A můžeš mi prozradit, jestli se dá Oskar v Ordinaci dohromady s Martinou nebo s Aničkou? Prosím, já chci, aby byl s Martinou, ale ona ho asi nechce. Máš teda holku? Kolik vás je v kapele? Jinak tě strašně moc miluju *14* *14* . potom jsem nějak zapoměla a líbil se mi herec Josh Charles hrál ve S.W.A.T.- Jednotka rychlého nasazení T.J. Mc Cabe. Viděl jsi ten film? Vážně bude Ro(c)k podvráťáků 2? Jestli jo, tak se snad zblázním, to je fakt super film. No a v tom filmu Snowborďáci jsi byl vážně úžasnej rošťák až mi tě bylo docela líto (Myslím toho koho jsi tam hrál). *9*
  • martina20

Re: luca@seznam.cz

převážně v Praze *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit