Přejít na výpis diskuzí

Martin Písařík

OSOBNOST 31.12.2006 
152 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tkindlova

Oskar :)

Noo jako je mi jasný,že ať se postavim na hlavu,tak prostě tak jak to je teď,že už se to nezmění.A ať už si todle někdy přečte ten "opravdový" Martin nebo ne...Nejlepší herec jako *1* Jako Oskar ovšem u mě boduješ nejvíc... *15* Bych chtěla bejt taky ta holka,jak si jí domluvil tu roli v seriálu..Jak si jí srazil...Mě taky bude za měsíc 15,jako jí *4* *1* *1*
  • Martine jsi ney

martine jsi ney boží klučina na světě a moc ti děkuju!!!! *14*
  • týpek

tak tohle to je nádhernej herec!nemá chybu!hraje bombasticky a v ordinaci to je moje NEJ.postava!by se mi líbilo sním hrát v ordinaci *14* *4*
  • Re: Maltíííínek(upa zlatíško)

Ahoj, jenom bych se chtela zeptat, Martina teda, jestli sem jeste nekdy zabrousi, tak v cem si hral v Divadle Na zabradli? Diky *4*
  • Re: :-D

Tak s tebou musím souhlasit. Je to trapný mrazí mně z vás v zádech.
    Doufám, že toho vyrostete.
  • Re: obdivovatelka

No to ti musím oponovat. Nehraje tam blba. Už na první pohled je vidět, že Oskar Všetečka je milej kluk sekterým je srandy kopec.
  • Re: šakalí léta

jooo bylo to mooc fajne povedlo se...a souhlasim se všim:):) *3*
  • Re: šakalí léta

Ty kráso souhlasim úpa nejvíc...šakalí léta prostě jednička *3* *14* Byloo to skvělý :) *4*
  • šakalí léta

ovšem jako šakalí léta uplně nejlepší *3* *3* ten hlás jako sem uplně koukaly fakt jako uplně nejlíp zpívá
  • obdivovatelka

Ahoj Martine,byla jsem na muzikálu Touha a byla jsem nadšená.V Ordinaci v růžové zahradě hraješ ůplnýho s prominutim blba , ale já vím ?že to k tobě nepasuje.Jswi sladkej.Papa(jsi nej....) *3*
  • kámoška

*13* *13* *13* *13*
  • marushka_acs

Re: luca@seznam.cz

fakt nemám radu, kde ho potkat...ae já sem ho potkala na festivalu amatérského divadla "Jiráskův Hronov"...byl naprsto ochotnej *3* ..btw ta nová fotka martina s tou slečnou..to sem já:D
  • luca@seznam.cz

Nevíte někdo prosím kde ho můžu potkat.Děkuji.
  • Re: martin

ahojky jsem o hodně starší než ty ale i tak se mi líbíš.Dobře hraješ krásně zpíváš a skvěle vypadáš a hlavně když se usměješ.No já bych si s tebou ráda popovídala ale asi nemám šanci s tolika fanynkami. mno kdyby náhodou tak moje icq je 479089483 a nebo mám e-mail Vratnikova2@seznam.cz...kdybys chtěl zlepšit náladu tak napiš a nemusíš se bát líbíš se mi ale nejsem žádná bláznivá blond bárbína která by tě chtěla uhánět ale náladu zpravit umím v tom jsem expert.. tak zatím a ozvi se
    *4*
  • shy

Muzikál

Viděla jsem Martina v muzikálu. Byl skvělej, pěkně zpíval, hrál,... prostě super *14* !!!!!!
  • E-mail??

Nemáte někdo prosíííím mail?? Martínek je úpně supééér *14*
  • Re: Martin

martin je moc krás nej *4*
  • Dobře ty

Jo jo,Martin je moc pěkný chlap..a v Ro(c)ku podvraťáků mu to slušelo úplně nejvíc *14*
  • Blahopřání

Vše nejlepší k narozeninám ;o)
  • Re: martin

Ahojky chtěla jsem se jenom zeptat jestli nemáš icq mohly bysme nikdy písnout pá *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit