Přejít na výpis diskuzí

Martin Písařík

OSOBNOST 31.12.2006 
152 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • překvápko

Dnes jsem jela po dlouhé době tramvají.Chtěla jsem udělat nějakou změnu.No,sice jsem dojela úplně jinam,ale nelituji toho *3* Viděla jsem tam Martina.Tak krásně se mi podíval do očí,a pak vystoupil...Přiznám se,že jsem neznala jeho jméno,jen vím,kde hrál,a že se mi moc líbil.Poprvé jsem ho viděla ve Snowborďácích.Tam se mi líbil jako rošťák.No,ale dneska jsem z toho byla docela rozjařená,že jsem si ho musela vyhledat na netu.No,a nemalé překvapení,když jsem zjistila,kolik mu je!!!!Já taková bláznivá sedmnáctka *1* Fakt mazec.Vůbec na to nevypadá...S pozdravem Zuzka V.
  • Pro Martina

Martine moje icq je 430731443 miluju tě
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Martin

Martine, mám tě ráda.
  • běžící

Ahoj Martine, jsi super kluk. moc se mi líbíš. *3* a snad se zase uvidíme.
  • :-D

Nic proti vaším poznámkám, ale nepřijde vám to některým trapné tady psát, ať se vám ozve, že se chcete s ním seznámit apod...?? Neříkám, že Martin není hezkej mužskej. On je a moc...no, raději no coment...
  • Re: martin

Ahoj Martine,byli jsme na tvim představení v ABC a byl jsi super všechny holky ve škole o tobě mluví. A myslíš že by bylo možný nám poslat jeden nebo i klidně více podpisů? Udělalo by nám to strašnou radost.Jo a kdy by to s tima podpisama šlo tak mi prosím řekni a já ti písnu adresu kam to poslat a nebo nám pošly aspoň mejlíka na Korralek@seznam.cz zdraví ZŠ Lužná *3*
  • Dobrej herec

Ahoj všichni, rád bych jenom řekl, že pan Písařík se v ordinaci v růžové zahradě líbí ne jenom mě, ale i celé naší rodině. Toho praštěnýho Oskara hraje fakt dobře.
  • Maltíííínek(upa zlatíško)

Maltínku plosííím ozvi se mi na IcQ:442-582-031 strašně si to přeju abys ses ozval!!! Splníš mi to? Prosíííííím *15*
  • Pochvala

Ahoj Martine, si super herec, v ordinaci ti to jde skvěle. fandim
    Honza *3*
  • Re: martin

Ahoja..nevim jestli si mě budeš ještě pamatovat..ale pařili jsme spolu na Mělníku..v Díře... *4* když si tam natáčel seriál Bazén... byla to docela sranda...tak se někdy ozvi ať to můžem zopakovat..
    Hezký den
    Světlana *3*
  • Re: Stranky!

v případě výpadku vám poslouží stejnou měrou i stránky www.martinpisarik.wu.cz *3*
  • martin

ahoj všichni opravdu jsem to já martin
    jsem moc rád že mi všichni moc fandíte
    šakalky jsou pěkná fuška ale de to .
    pokud vás to zajímá tak se bude točit dvojka padvratáků
    mějte se fajn lidi
  • martínek

ahoj *4*

martin je moooooooc *14* hezoučkej kluk *14* nemam prostě slov *3* viděla jsem šakalky a ůůůůůůůůůůžžžaaaaaassssssssnnnnnnnnnýýýýýýýý *3* nejradši bych ho celou láskou snědla šmudlíka malího *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • krasavec

ahojky,si skvělej herec a moc pěknej.Ozvi se mi na icq 365 582 935 *5* budu se tesit *5*
  • Re: Re: Martin

vždycky kdež koukám na ordinaci tak pořát básním *14* *14*
  • Martík

Cauky,jsi super herec a kluk a mrtě hezkej mějse *14* *14* *14* *14* *14*
  • martinek

my jsme byli se skolou na hre jak je dulezite miti filipa a martin tam hral postavu algernona....kdyz vystoupil na podium tak ja kamoska jsme omdlivaly a vally se skoro az pod sedadlama...jak je krasnej...to byl zazitek..este ted na to vzpominame..posilam pusu.....martinovi....nikomu jinymu....mmmmmtm *14* *14* *14* *14*
  • Martínek

Čau Marťo! Jsi nej chlap na světě! Úplně neodolatelný! *14* *14* *14* *14* *14*
  • skupina

Ahoj chtela bych se něco dozvědět o skupině.Také kde koncertují,slyšela jsem,že jsou dobří,tak bych se chtěla podívat.Díky... *3*
  • Re: Martin

jakoo toto je nejklasnejsiii herec na svetee jako i kluk upe zeru jako upa muck nej na sveeete!!!upa kvaaasnej!! *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit