Přejít na výpis diskuzí

Martin Písařík

OSOBNOST 31.12.2006 
152 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kykca007

kontakt

prosim moc prosim o kontakt jestli nekdo ma na martina.. je to zivotne dulezity.. klidne tady do vzkazu a nebo na mail kykca007@seznam.cz diky moc predem
  • kaiserka

Jéé

Já ho prostě miluju!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!Umí fakt rozesmát!!!Skvělý herec *15* !!! je to andílek *4*
  • anett96

jo...

jo a ještě něco na 30 bych o vůbec netipla ja si myslela, že je mu tak 25 míň.... *14*
  • anett96

kráása

je fakt uplně nádhernej a sexxxxy, ja ho prostě miluju....... *14* *14* *14* *14* úúúžasnej herec a skvělej doktor v ordinaci *1*
  • ...

ahoyky nevíte prosím někdo na Martina kontakt?...byla bych moc vděčná za něj jelikož ho shaníme na odmoderování naseho maturitaku dyztak pisnete na s.a.n.d.d.h.y@seznam.ct .....diky moc
  • Je užasný

Uplně užasný můž s užasným talentem. Moc krásný a dooost sexy...At se ti splní vše co si přeješ. *14* *14* *14*
  • polianah

nm

já ho asi miluju *14*
  • klarka18

bla bla bla

kráásnýý oči a úúsměv :))
  • misule23

Ordinace

Pan Martin Písařík je skvělí pán a Ordinace je sním mnohem bohatší a srandovní.Jinak je velmi hezký a sexy ..... *1*
  • martinka38

Martin na bílým koni...

Martin je teda opravdu sexy!! *14* Kéž by si tak pro mě přijel na bílým koni... *14* *14* *14* *14*
    • martias14

Re: Martin na bílým koni...

jestli prijede tak dej vedet!drzim palecky!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit