-
kontakt
prosim moc prosim o kontakt jestli nekdo ma na martina.. je to zivotne dulezity.. klidne tady do vzkazu a nebo na mail kykca007@seznam.cz diky moc predem -
Jéé
Já ho prostě miluju!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!Umí fakt rozesmát!!!Skvělý herec *15* !!! je to andílek *4* -
jo...
jo a ještě něco na 30 bych o vůbec netipla ja si myslela, že je mu tak 25 míň.... *14* -
kráása
je fakt uplně nádhernej a sexxxxy, ja ho prostě miluju....... *14* *14* *14* *14* úúúžasnej herec a skvělej doktor v ordinaci *1* -
...
ahoyky nevíte prosím někdo na Martina kontakt?...byla bych moc vděčná za něj jelikož ho shaníme na odmoderování naseho maturitaku dyztak pisnete na s.a.n.d.d.h.y@seznam.ct .....diky moc -
Je užasný
Uplně užasný můž s užasným talentem. Moc krásný a dooost sexy...At se ti splní vše co si přeješ. *14* *14* *14* -
nm
já ho asi miluju *14* -
bla bla bla
kráásnýý oči a úúsměv :)) -
Ordinace
Pan Martin Písařík je skvělí pán a Ordinace je sním mnohem bohatší a srandovní.Jinak je velmi hezký a sexy ..... *1* -
Martin na bílým koni...
Martin je teda opravdu sexy!! *14* Kéž by si tak pro mě přijel na bílým koni... *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Martin na bílým koni...
jestli prijede tak dej vedet!drzim palecky!!!!!!!!
-