Přejít na výpis diskuzí

Martin Písařík

OSOBNOST 31.12.2006 
152 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mtsmr

moc ti fandim umíš krásně hrát i zpívat moc ti fandim MTSMA MARTINA sem tvoje fanynka
    *4* *4*
  • Kde asi!

Jezisi je nechapu, co tady porad resite. Kdy asi se da potkat? Tak logicky, ne? V divadlech, ve kterych hraje. V televizi, ve ktere hraje, na koncertech, na kterych hraje. Trocha mozku pouzit holky.
    • ferrerrka

Re: Kde asi!

klidek:)
  • Maturitní ples

Ahoj,
    nikde jsem na tebe nenašla email, nevím jestli tady na ty příspěvky odpovídáš, ale chtěli jsme se tě zeptat jestli by si byl ochotný nám moderovat maturitní ples. Nechci sem psát žádný podrobnosti, ale byla bych vděčná kdyby si mi poslal na sebe kontakt. Zatím děkuji a měj se fajn.
    Hotelovačka z Mariánek
  • barcacrazy

LOVE

JA tě tak miluju Martine.....totiž Oskare =o* =o)
  • barcacrazy

=o*

Ten je tak krásnej *14*
  • Martine...

...že neni nikde napsaný, žes daboval i Tazmánskýho čerta :) Stav se na Wintrovkách,cya,pa
    • martin písařík

ahoj mia jo daboval jsem tazmánskýho čerta jo a moc se mi líbí jmeno mia.chceš se mnou chodit mé číslo je 721422363.ahoj martin písařík. *14* *14* *14*
  • kubixx

Ahoj Martine

Ahoj Martine jsem tvůj fanoušek a chtělbych tě poznat osobně. Doufám že zůstaneš v seryjálu ordynace v růževé zadradě 2 *4* *4* *4* *4*
    • Re: Ahoj Martine

kubixx:ani to neumis poradne napsat *15* *15* *15* ze serijalu *15* *15* *15* takhle se to pise:seriálu ordinace v růžové zahradě *15* *15*
      • juj

lol nebudte najiwky *15* si jako myslite ze by sem dal swwoje icq lol.... *1* sryr ale fakt ste smesný *5*
    • Re: Ahoj Martine

to ještě nevím doufaám že ano to zaleží na scenáristech a z joko z martinkou z ordinace spolu doopravdy chodíme.tak jsem zadanej papa.m.p. *4* *3* *13*
  • morcelenka

martin

a jeste hraje v ordinaci v ruzove zahrade
  • vodka-s-dzusem

Mňam..=c**

*rostomilej
    *sladkej
    *žeru ho* *14*
    • Re: Mňam..=c**

už jsem zadanej chodím z krystínou novákovou. jinak z ordinace jse jmenuje martina.zdravotní sestřička tak mi konečně nepište že mě milujete ja vás určitě neeeeee ste fakt hodný že mě mate rádi vážím si toho ale nechci proste už jsem zadanej...ahoj nebo nashledanou martin písařík.... *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* * *13* *13* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • simuuska

Re: Re: Mňam..=c**

Kristýna se píše kdyby něco nekrystína:-) neřeš,nevydávej se za něj,on je jedinečnej :-) a určo nemá holku,jak si si mohl/a přečíst v rozhovorech :-)♥ *15* *15* *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: Mňam..=c**

Cp, že nemá slečnu, ale Krystýnka je šťastně vdaná a s mužem čekají rodinu. Jo a nedělej z Martina blbce, když už se chceš vydávat za cizí, půjč si pravidla čes. pravopisu, ať tady neděláš lidem ostudu.
  • veru15

Martin

Ahoj Martine.jsi super a moc sympatickej herec.jinak Oskara mam strasne rada *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší