-
ahojky
si NEJ NEJ NEJ NEJ když nejsi v ordinavi tak to je malinko nudnějčí -
No zatim žadnej
Čauky MArto seš mocky klasnej a mocky ti to sluší seš upa dobrej herec v Ordinaci v ružove zahrade!!sem se do tebe zabouchlaaa a neda se to bez tebe vydržet chci s tebou sex.....!!!!!hořím nedočkavosti!!! -
zdá se mi to??
jenom mě tak napadlo, Martin dabuje Jacka ve Will a Grace???? jinak je fakt pěknéééj *14* -
Oskar :)
Noo jako je mi jasný,že ať se postavim na hlavu,tak prostě tak jak to je teď,že už se to nezmění.A ať už si todle někdy přečte ten "opravdový" Martin nebo ne...Nejlepší herec jako *1* Jako Oskar ovšem u mě boduješ nejvíc... *15* Bych chtěla bejt taky ta holka,jak si jí domluvil tu roli v seriálu..Jak si jí srazil...Mě taky bude za měsíc 15,jako jí *4* *1* *1* -
-
Re: Oskar :)
Viděla jsem tě ve Snídani s novou a byl jsi úžasnej Martine. Já ti hrozně fandím, já jsem skoro vyplácala barvu v tiskárně když jsem si tě tiskla. No tuhle mě kluci ve škole naštvali, ale to dělají furt. měla jsem tvůj obrázek ve škole a dávala jsem ti pusinku, no kluci to viděli a řekli mi, že mám milence. Po chvilce změnili názor a říkali, že jsi ..... radši to sem ani nebudu psát. Jo a Martine, máš holku? A můžeš mi prozradit, jestli se dá Oskar v Ordinaci dohromady s Martinou nebo s Aničkou? Prosím, já chci, aby byl s Martinou, ale ona ho asi nechce. Máš teda holku? Kolik vás je v kapele? Jinak tě strašně moc miluju *14* *14* . potom jsem nějak zapoměla a líbil se mi herec Josh Charles hrál ve S.W.A.T.- Jednotka rychlého nasazení T.J. Mc Cabe. Viděl jsi ten film? Vážně bude Ro(c)k podvráťáků 2? Jestli jo, tak se snad zblázním, to je fakt super film. No a v tom filmu Snowborďáci jsi byl vážně úžasnej rošťák až mi tě bylo docela líto (Myslím toho koho jsi tam hrál). *9*
-
-
Martine jsi ney
martine jsi ney boží klučina na světě a moc ti děkuju!!!! *14* -
týpek
tak tohle to je nádhernej herec!nemá chybu!hraje bombasticky a v ordinaci to je moje NEJ.postava!by se mi líbilo sním hrát v ordinaci *14* *4* -
-
Re: týpek
a proč se ti líbí ? mě kvuli toho že vf ordinaci je v tipnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
šakalí léta
ovšem jako šakalí léta uplně nejlepší *3* *3* ten hlás jako sem uplně koukaly fakt jako uplně nejlíp zpívá -
-
Re: šakalí léta
Já znala nejdřív Martina jen v ordinaci,ale pak jsem ho viděla v šakalích létech *14* *14* A úplně jsem zírala:-)Jak uměl tančit,zpívat....atd. A má tak překrásnej hlas *14* fakt je to ten nejlepší herec co znám:-) anička -
jooo bylo to mooc fajne povedlo se...a souhlasim se všim:):) *3* -
Ty kráso souhlasim úpa nejvíc...šakalí léta prostě jednička *3* *14* Byloo to skvělý :) *4*
-
-
obdivovatelka
Ahoj Martine,byla jsem na muzikálu Touha a byla jsem nadšená.V Ordinaci v růžové zahradě hraješ ůplnýho s prominutim blba , ale já vím ?že to k tobě nepasuje.Jswi sladkej.Papa(jsi nej....) *3* -
-
Re: obdivovatelka
No to ti musím oponovat. Nehraje tam blba. Už na první pohled je vidět, že Oskar Všetečka je milej kluk sekterým je srandy kopec.
-
-
kámoška
*13* *13* *13* *13* -
luca@seznam.cz
Nevíte někdo prosím kde ho můžu potkat.Děkuji. -
-
Re: luca@seznam.cz
No kde byys ho mohla potkat, v české republice je již přes 10 mil. lidí takže je to zřejmě problém. Ale můžeš zkusit se třeba v pátek večer kulturně vzdělat, a zajít na něj o divadla. Nevim sice do kerýho a naco ale zaručeně někde hrát musí. *3* -
-
Re: Re: luca@seznam.cz
Martin se da potkat kdekoliv:)ja na nej zrovna dneska večer narazila v baru:)vypada moc mile:) -
-
Re: Re: Re: luca@seznam.cz
v baru? pak že nemá čas
-
-
-
převážně v Praze *1* *1* *1* -
fakt nemám radu, kde ho potkat...ae já sem ho potkala na festivalu amatérského divadla "Jiráskův Hronov"...byl naprsto ochotnej *3* ..btw ta nová fotka martina s tou slečnou..to sem já:D
-