Přejít na výpis diskuzí

Martin Trnavský

OSOBNOST 3.5.2007 
204 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trener Brna

Ahoj Martine. Dnes jsem s tebou mluvil v posilovně,trenér 1FC Brno.Prohlédnul jsem si tvoji stránku.Přeji hezký den a hodně uspěchů v osobním a hereckém životě.Moc se mi jako herec líbíš a určitě se přijdu na tebe do divadla podívat. Karel Trnečka
    • Re: trener Brna

strašně Martine se mi líbíš v ordinaci v růžové zahradě2 jako Honza Haken.Já tě zbožnuji.No a ve škole hrajem na ordinaci já jsem Honza Haken:-* *14* *14* *4* *14*
  • Martin!!

Martin je nejhezčí chlap na světě*14* !!Kdyby nebyl v ordinaci on, nebyla by to ordinace!!Moje nejlepší dny jsou úterý a čtvrtek. Zatím jsem v životě nepropásla jedinej film s Martinem Trnavským.... *14* *14*
  • .....

Musím souhlasit s Luckou.....Martin je opravdu mocpěkný chlap..... *14*
  • najkrajší chlap?

Ja si myslím, že pán Trnavský ani nie je tak najkrajší chlap na svete, ako je tak strašne obyčajný a civilný, až je to strašne moc sexy ;-) Úprimne, závidím jeho priateľke :-) Hrá aj niekde inde ako v Brne? Alebo je to po Oridnácii už len otázka času, že skončí v Stovežatej?
  • Kilián

Jsem jím naprosto unešená, protože podoba, mimika, tvar obličeje, oči, vlasy - je to zkrátka naprosté dvojče mého jednoho ze 4 vnůků - Kiliánka. Jen maličkost, Kildovi je jen 1,5 roku, ale zbožňuju ho a vím, že za 35 let bude vypadat, jak MT teď. Neuvěřitelné. A charisma - to teda má! *3* *3* *3* *3*
  • Si krásnej

Si krásnej a taky se jen kvuli tobě dívám na ordinaci !!! K. *3* *3* *3*
  • Herec

Bohuže v TV člověk v Tobě vidí nic neříkající postavy točící se kolem sexu a rozporuplných vztahů, spousta žen Tě vnímá jako sexuální symbol...., ale když jsem Tě viděla hrát v představení "Pánská jízda" v Brně u Bolka, byla jsem nadšena a stala se rázem Tvou fanynkou. Něco tak ohromného jsem už dlouho neviděla asmála jsem se v podstatě celé představení. Jsi pro mně herec s velký "H".Děkuji.Lída *4*
  • dotaz

Pane Trnavský,moc Vás zdravím,prosím nakontaktujte se na můj mejl,dávám dohromady rodokmen rodiny Trnavské.Maminka moje byla Trnavská.Moc děkuji a zdravím Přikrylová.přeji příjemný večer a pěkný a pohodovýá příští týden,jěště jednou děkuji. *3*
  • kamika516

to je škoda

Martine proč končíte v ordinavi, je to škoda a jak vaše postava zahyne????????
  • pavllinka

Martin končí...

Herci v Ordinaci si sami přepisovali dialogy, ale jedinej Martin se k tomu vyjádřil poněkud nahlas a drze. Proto končí. Má zemřít tragickou smrtí, takže si Nova ani nenechala otevřená zadní vrátka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit