-
K narozeninám...
Martine Trnavský všechno nejlepší k tvým narozeninám hodně zdraví a štěstí a doufam že ti slovenská ordinace přinese víc štěstí než ta naše... *9* *9* *9* škoda že jsi odešel!!!!vše nej! -
přechody do slovenské ordinace
Tak koukám že krom Martina si slováci vzali do ordinace taky Šinkorovou. Že by jí to tolik chybělo? http://ordinacia.markiza.sk/galeria /2188-sinkorova-v-ceskej-ordinacii- zomrela-mieri-do-slovenskej *9* -
njno
no, je možná pravda, že hanák je pěknej, dalo ybs e říci sexy, ale mě se zdá, že honza moc nepodlézal....Zdá se mně, že Hanák furt dělá machra...
*8* -
njno
wm, že má jit honza do slovenské ordinace, ale že by šla aji šinkorová...to newm, ale wm o tom, že šinkorová má hrát ve velmi křehkých vztazích a na nově by měla hrát zas ta Morávková ta stěa brýlema...newm, možná ej to blábol *4* -
*14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
jaj
Nepochopím ty debily, kteří mu říkaj Honzo jako tady tenhle poslední příspěvek! *5* -
-
Re: jaj
Chápu tvoje rozčilení, ale příště prosím slušně, jinak ti budu muset tvůj příspěvek smazat, OK? *7* -
-
Re: Re: jaj
Ok, ale je to hodně hloupé. *8*
-
-
-
Na rozchodnou
3.5. bude na ČT1 odvysílán film Na rozchodnou.
To, že nechali umřít Martina v Ordinaci, mne mrzí, protože tomu seriálu dával takové to kouzlo (což se teď nějak vytrácí)...S Bárou Munzarovou jim to opravdu herecky krásně ladí (no a jen kvůli Báře se teď dívám na ten seriál - ta je tam teď pro mne jediná, která má to "kouzlo")
Ve zmíněném filmu hrají oba dva, takže se moc těším nejen na tuto dvojici, ale také na filmové ztvárnění celého příběhu *3* -
-
Re: Na rozchodnou
Oni ho nevykopli, on se rozhodl odejít, protože mu prý nevyhovovaly pracovní podmínky. Přítel se s ním zná a vim to od něj, takže to tak asi bude. -
Zdravím te Martine
nemam rada rezisera kterej na taci ceskou ordinaci a ty blbce ho vykopli nevim proc jako tam hral tak skvele a pak jak udelaj ze umrel hrozny jinak sem rada MArtine ze si s barou je to fakt hodna zena ti to moc preji *3* *3* -
-
:-))))
Jak se ti daří :-))) -
Ahoooj
TY si porad nejlepsi a dekuju za tvoji poslanou foteecku *3*
-
-
-
OMG
docela lituju herce jestki si to tady čtou.Myslíte že tím na Martina Trnavského zapůsobíte jo?!vážně vás nechápu.fak ho lituju! *13* -
Dabér Vita Scaletty
On a dabér Vity Scaletty? Nějak se mi to nelíbí... -
-
Re: Dabér Vita Scaletty
no musim uznat ze puvodne jsem se taky zalekl davingu k vitovi ale nakonec jsem celkem prijemne prekvapen ... gratuluji dabing se povedl :-)
-
-
jsi super herec
Martine,jsi fakt moooooooc krasný mužský,s Barčou Munzarovou vám to sekne,něco sem slyšela že ste spolu io ve skutečnosti to je prííma.At vám to vydrží.si nej chlap ze světa!