-
Super dabing
Je dobrej(hlavně na dabing)Jak dabingoval Vita Scalettu z Mafie 2!!! *4* -
dobry vecer martina dnes jsme vzpominaly na vaseho tatinka ktery nas ucil na zakladni skole ve zbysove u brna.tak prosim jestli by jsr¨te mu vyridil od nas pozdrav.urcite si vpomene kdyz si pripomene nektera jmena.sourozenci bouckovi,ellen svrckova,ivana slaba,petr vylet,dana vitova,hana mala,jarmila malkova atd.dekuji moc.zdravim
-
pane trnavský všechno nejlepší k vašim včerejším narozeninám stěstí zdraví lásky a uspěchu
-
Dobrej herec
Tohoto herce mám fakt ráda... *14* -
-
Re: Dobrej herec
je neeeeeeeeeeeeej hlavně v Ordinaci! *14* *14* *4*
-
-
Zajímavý
Přitažlivý mužský. Škoda, že skončila Světla pasáže. Moc se mi to líbilo. Nechápu, každá blbina s nesmyslným scénářem, ještě horšími a úplně nelogickými dialogy, a herci horších kvalit než ochotníci, jde v tv roky a takový pěkný seriál stáhnou. Je snad už norma "co je úplně debilní, to je pěkný"? -
Výborný nápad
... zahrát si v seriálu jako je Ordinace. Vzhledem k tomu, že určité charisma Martin Trnavský rozhodně nepostrádá a k tomu je jeho postava vyloženě sympatická, tady máme pravděpodobně dalšího lamače dívčích srdcí.:o) Mě zajímá jako divadelní herec, kde má podle mě mnohem větší prostor se realizovat a taky se rozhodně chystám podívat na Pravidla lži, protože jejich scénář vypadá víc než dobře. Přeju, ať se objevují takové nabídky i dál... -
Trnoušek
To co si tam napsala Kasi jsou lži. Je úplně k sežrání v ordinaci vypadá líp než v pasážia má větší charisma než ten tvůj Gerard Butler --- ale čepice je hezčí končím Sika -
-
Re: Trnoušek
jo v Ordinaci je neeeeeeeeeeej *14* *14* *14* *3* *4*
-
-
Si blbá
Hmmm já vím co je to charisma nemusím to hledat ve slovníku jak ty. To si bulimička že musíš zvracet po každém hlavním chodu??? Měla byses léčit víš je to vážná nemoc a já mám o tebe vážný strach nezapomeň známe se už 6 měsíců. a co se týká čepičky tak díky bohu máš aspon v něčem pravdu jinak už ti fakt šplouchá na maják Sika -
1*
No prostě krasavec *14* -
Martin
Je sexy.
*4* -
-
Re: Martin
je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ♥♥ *14* *14* *4* *14*
-