-
frída
tak už jsem shlédla 3 představení spolku Frída a rozhodla jsem se, že musím vidět všechny! je to vážně skvělý a Martin je moc talenovanej charismatickej chlap s příjemným hlasem. *3* (zatím u mě vede "Hospodská"). Přeju hodně úspěchů v osobním i profesním životě -
skvělí herec škoda že skončil v ordinaci ale i tak je skělí
-
a je taky pěkný
-
co?
kde ste to všichni vzaly že končí?to nechápu. -
vyhazov
Dneska jsem se v Blesku dočetla, že pan Trnavský končí v seriálu Ordinace. Je mi to líto, už se mi líbil ve Světlech pasáže. A jestli rozbil manželství nebo ne,tak určitě není první a ani poslední. -
-
Re: vyhazov
Člověče,co to máš za zvláštní názor?! Jak to myslíš,že není první ani poslední?! Pokud vím,tak svou přítelkyni před lety rozvedl,teď se bude zřejmě díky němu rozvádět Bára Munzarová a milý Trnavský se chce uklidit do Špindlu a "přemýšlet"...! Přičinit se ke krahu manželství, užít si,potom vycouvat a dělat mrtvého brouka ,to mne připadá docela hnusný!!!
-
-
martin trnavsky
je to moc pekny chlap ja ho mam moc rada je proste dobrej *14* *14* -
-
Re: martin trnavsky
Je hezky chlap a hlavně dobrý herec,ale stál by holky za hřích,co?
-
-
v životě jsem neviděla ani jeden díl připitomělé ordinace, viděla jsem ho v divadle ,je nádherný a vynikající herec.
-
nojo
lidi, honza za nic nemůže...do běžte nakopat do zadku režiséra! Je fakt, že Honza je nejpěknější chlap v ordonaci, to jo, ale von nemůže za to, že režisér je trumpeta lépe dement! Ste padlí na hlavu spíš vy, že nevíte, že by za to asi spíš moh scénárista, který to všechno píše a s ním i sposovatel děje, takže vám říkám: NAKOPAT DO PRDELE MŮŽETE JÍT TY DVA! *16* DOST MĚ NAŠTVALA A MÁ AGRESIVITA TE´D NEMÁ KONCE!!!! *8* *8* *8* *9* *9* *9* *16* *16* *16* -
vidělajsem ho v divadle je vynikající herec
-
Preji vam hodne zdravi stesti a lasky a uspechu k vasim dnesnim narozeninam at se vam vse vyplni co si prejete