Přejít na výpis diskuzí

Martin Trnavský

OSOBNOST 3.5.2007 
204 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Martine

Martine,moc děkuji za příjemné posezení a hlavně pokec v hospůdce v Mouřínově.Jsem ráda,že jsem Tě poznala osobně. *3* *3* /kdyby jsi nevěděl o koho jde-umýval sis u mě vlasy na natáčení/ *3* *3* *3*
  • rozvod

Vážený pane Trnavský,pokud je pravda,že se manželství Báry Munzarové a Jiřího Dvořáka rozpadá také díky vašemu přičinění,tak věřte,že jste dle mého názoru pěkný rošťák!Měl byste raději mazat nazpět do Brna za svou přítelkyní,kterou jste mimochodem před několika lety také rozvedl!!!
    • Re: rozvod

Možná je to krásný muž,ale když už paní Munzarová vyštvala z domu k vůli němu manžela,tak pan Trnavský zařadil zoátečku.Proč??????
      • Re: Re: rozvod

Zase tak moc úžasnej není!!!To je věc názoru,pan Dvořák je větší sympaťák a hlavně nemá potřebu se v médiích vytahovat se 150 milenkama,drahýma autama...Nechápu kam paní Munzarová dala rozum,ovšem pokud je na těch drbech nějaká pravda.Čert ví co se jim v manželství událo.Každopádně panu Trnavskému by trochu skromnosti neškodilo!!!
  • Chudák Honza

Dobrý den,pane Trnavský.Škoda ,že vaše role v seriálu Ordinace v růžové zahradě dnes zemře. *9*
  • vse nej

vse nej martine!! *3*
  • Martin má dneska narozeniny my máme přání jediný.

Milý Martine k tvým dnešním narozeninám,ti přeji hodně úspěchu v pracovním i osobním životě.Hodně štěstí,zdraví a mnoho lásky. *4*
    • :-*****

Vše Nej Martínku *3*
      Hodně Zdravíčka :-* štěstíčka:-* a lásky:-*
  • mňááám...

Je k sežrání...nádhernej chlap,prostě krása...;) *14* *14*
    • Re: mňááám...

Je neeeeeeeeeeeej *14* *14* *3* *4* ♥♥
  • MARTINE,

jsi zenaty,nebo zadany?MOOC se mi libis.Jakto,ze jsem o Tobe do ted nevedela.Nejsem zadna pubertacka,je mi 35let.AHOJ *14* *14* *14* *14*
  • nádhera

Je nádherný *4* *5* *14* *14*
    • Re: nádhera

ano,souhlasím,je to velmi přitažlivý muž a také hlavně výborný herec
  • Martin

to je pro me idealni chlap, nadherne oci, nadherny hlas, jestli je zenaty, tak jeho manzelce zavidim
  • Martin

Sleduji Vaši profesionální dráhu Martine už několik let na divadle, zrajete v profesním životě jako dobré víno z naší milované Jižní Moravy. V seriálech máte svázané ruce scénářem, ale i tak je sledování Ordinace milým zpestřením všedních večerů. Doufám, že Vám ještě dlouho nedojde inspirace na "prknech" a budete nás dlouho bavit. Nezpronevěřte se divadlu, je to ten nejhezčí svět zázraků, který znám. Přeji Vám hodně inspirace, zdraví a štěstí a perfektní parťáky v profesi jako dosud. Vaše Jitka z Brna *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit