-
pokec
Martine zdravím vás a ráda bych se jen zeptala bylo by možné mi poslat vaší fotku na e-mail.Už od sv.pasáží jste mi velice sympatický.Udělal by jste to pro mě.Víte v životě nemám moc štěstí od o 18let mne postihla memoc která nejde vyléčit opustilo mě mnoho přátel,ale aspoň jsem opravdu zjistila že v nouzi poznáš přítele.Takže konec vylévání srdíčka a vám přeju jen to nej nej nej a mnoho hereckého štěstí Alena Č.B. *8* -
poděkování
Milý Martine, moc Vám děkuji za foto, které mi udělalo velikou radost! Alena, Č. Budějovice *3* -
Martine
Martine,přeji Ti hodně uspěchů,at už v osobním životě nebo kariéře.Hlavně stále zůstan stejný-at ti nějaká sláva nestoupne do hlavy..Byla by to škoda,... *13* *3* -
-
re:Martine
Ahoj Martine Trnavský.Co mám dělat když tě miluju.Ale vím že bydlíš v Lelekovicich u Brna ale jak se mám stebou sejít napsal bys mně prosímtě tvoji adresu do Lelekovic u Brna moje telefoní číslo je:777915778 a napiš mi tvoje telefoní číslo.A moje adresa do Topolné je Topolná 434 Uherské Hradiště 68711.A kdyby sme se vzali a kdybych u tebe mohla bydlet.Inak tě miluju a chtěla bych mít stebou děti.A ležet stebou v posteli.Verča *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* * -
-
Re: re:Martine
To asi těško,bydlí několik roků s přítelkyní-jestli Ti něco říká jméno Zapletalová.. *14* To jako kartáček,pastu mám a budu u Vás bydlet? *15* *15* *15* -
Re: re:Martine
Můj bože,. já už myslela, že takový pipinky jako ty už vymřely......chjo, tak ještě ne...chudák Martin, jestli se s tebou někdy potká...upřímně ho lituju *9*
-
-
-
Škoda...
Je škoda, že Tvoje postava v Ordinaci umřela, měla jsem ji ráda. Scénáristi jsou na hlavu, nechaj Tě zasnoubit a pak Tě zabijou... fakt "dobrý". :(
Snad Tě brzo uvidí diváci v nějakým jiným seriálu, filmu... -
bez něho by hra mafia 2 nebyla tak boží :D
-
Všecko nej,nej nejlepší
Pane Trnavský,takže já vám přeji k dnešním 40 narozeninám všecko nej,nej,nej nejlepší,hodně spokojenosti,štěstí,lásky a aby se vám splnila i ta nejtajnější přání.A aby se vám dařilo jak v soukromém tak v profesním životě :-)
Btw: Nezapomeňte to pořáádně oslavit ;-) ;-) 40 je pořáád krásnej věk :-)) A ještě jednou všecko nejlepší! :) Přeje Táboračka Jana :-) -
-
Re: Všecko nej,nej nejlepší
K Tvým narozeninám Ti přeji jak to zvykem bývá,aby se Ti vyplnilo vše co Tvé srdce skrývá.Ať vše o čem tvoje srdce sní v žití se Ti vyplní.Samé růže,vonné kvítí,spokojenost dlouhé žití...Štěstí fůru Ti přeje Martine k Tvým narozeninám Alena s Mouřínova *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
dobrý den pane trnavský chtela by jsem se zeptat jestli a kdy budete vystupovat poblíž hodonína, budu ráda když odpovíte. předem díky za odpověd *3* *3* *3* *1* *1* *1*
-
Ahoj Martine
Dnes,t.j.16.4.2008 kolem 17.30h jsem Tě potkala v ČB u Metropolu,měl jsi zelenou mikinu a kapuci přes hlavu, podíval se na mě,líbilo se mi to.Telefonoval jsi.Chci tě ještě potkat, co mám dělat? -
-
Re: Ahoj Martine
chci tě někdy potkat! *14* *14* *4*
-
-
Vše nejlepší k narozeninám.
-
Martin
Souhlasím s vámi, Martin má opravdu neskutečně silné charisma, který mě k TV a především Ordinaci každé úterý a čtvrtek přitáhne jako magnet. Má v sobě něco silného, a má nádherný oči... *14*