Přejít na výpis diskuzí

Martina Černá

OSOBNOST 17.11.2008 
175 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

Ahoj, máš krásný hlas, nádherně zpíváš *3* ale i skvěle hraješ, neříkám že ne. *4*
  • silvestr

Ahoj , Já bohužel ani stím mírou pít nemůžu du do práce na meteorologickou stanici,třeba mě tam šéf dovolí kapku vínečka,venku je klid tak uvidíme.Ahoj T *14*
    • Re: silvestr

Ahoj Marťas. Ty toho Toma znáš? Kdy zase bude nějaký pěkný klípek? Měj se krásně
      • Re: Re: silvestr

Ahoj,neznám :):), ale pokud mi někdo tyká, tykám i já jemu :) Nějaké nové klípky se připravují :) Martina

Ahoj Máťo-včera jsem brouzdal po netu a medil si,pak jsem narazil na Tvoji tvorbu a bylo hotovo. Stal jsem se fanda s otevřenou pusou *4* a už tak chodím druhý den...Díky, jsi mi sedla jak hudbou, tak jak jsi krásně usměvavá. Zdenda
      • Re: Re: silvestr

Ahoj Zdendo, díky moc :) Doufám, že ještě nějaká videa časem přibudou :). Měj se fajn a úspěšný rok :) Martina
        • Re: Re: Re: silvestr

jj a díky za přání *4* Budeš li chtít přispět na nějaký Tvůj konkrétní projekt,tak písni na ksanddy@centrum.cz Díky za důvěru. Z.
          • Re: Re: Re: Re: silvestr

Ahoj, moc díky za nabídku :) Martina

To ti vůbec nezávidím,PF 2010.
  • silvestr

Ahoj Marti , silvestr je téměř tady a tak ti přeji hodně štěstí a zdraví do nového roku 2010,s pozdravem Tomáš

ahoj Tome, taky ti přejí krásný Nový rok a pěkně oslav Silvestra :) a hlavně s mírou :) Martina
  • KRÁSNÉ VÁNOCE

Ahoj, přeji všem krásné a pohodové vánoce a moc Vám děkuji za přízeň, kterou mi projevujete :). Ať se Vám splní všechna přání a do Nového roku vykročte tou správnou nohou :): Martina *1* *3* *14*
  • Stastne a vesele

Cauky Martiii, slysel jsem par pisnicek v tvem podani, byt teda pouze prezpivane, ale vetsinou to bylo lepsi jak original :-) Nekdy bych te rad videl (pracuju ve Zline, ale dojizdim do Ostravy), cili kdybys vystupovala v nekterych z techto mest nebo pobliz, tak pls dej vedet :-) Tak stastne a vesele, at se ti vse splni. Papik /asi jsem se zamiloval/ :D:D:D *3*
    • Re: Stastne a vesele

Ahoj, díky :) S tím originálem jsi to přehnal :), zpívám to po svém, ale originál, je originál :): ) Jinak Zlín i Ostrava jsou od Prahy dost daleko, ale třeba se někdy naskytne příležitost. Naposledy jsme zpívaly s kamarádkou na Zlínském festivalu :). Přeji také krásné vánoce a splnění všech přání :) Pa Martina
      • Re: Re: Stastne a vesele

Tobe taky preju hezke proziti vanocnich svatku, at udelas diru do sveta :-) Jinak vim moc dobre, ze jsi byla s kamoskou na tom festivalu, jsem se dival na youtube :D Jinak Praha neni daleko a jezdim tam taky... Tak papa a at si rozbalis ty nejhezci darecky, papik - Martas *4* *3*
        • Re: Re: Re: Stastne a vesele

A co jsi dostala pod parez, pochlub se :-)
          • Re: Re: Re: Re: Stastne a vesele

samé potřebné věci :) ale určitě i něco pro radost :) M
  • vánoce

Ahoj Marti vánoce se nepřetržitě blíží a tak ti chci popřát hezký svátky a bohatýho ježíška.S pozdravem Tomáš *14*
    • Re: vánoce

Ahoj Tome, moc díky :):) i tobě přeji krásné vánoce. Martina :)
  • přání

Ahoj Martinko taky ti přeji vše nej at se ti dařína co si vzpomeneš,s pozdravem Tomáš *14* *14*
    • Re: přání

Ahoj Tome, díky a měj se fajn :) M
  • sandy.velson

17♥

Martinko, vše nej k nározkám :) x x
    • Re: 17♥

Ahoj, moc děkuji :) Martina
  • dobre

ujde to!!§poslouchas ewu farnou__??
    • Re: dobre

to tada taky nachapu a komu fandis v ceskoslovensky superstar ja fadim bendikovi domci monice smajdovi a fandila sem benovi
      • Re: Re: dobre

ja smajdovi ten je tak hezkej a domci taky jako ty pak moni aj honzovi ti jsou faffo nej!!
        • Re: Re: Re: dobre

jo presne nej nej nej!!!§
    • Re: dobre

jo haffo ta je upa dobra ta pisnicka touzim ta je aspon nechapu proc nama martina CDkdyz teda umi tak zpivat je asi trefena
      • Re: Re: dobre

A ty umíš zpívat ??? TAK NEURÁŽEJ MARTINU.
  • jjj presne!!

jj presne kristyna stromajerova umi zpivat lip nez martina vydela sem ju na nejaky akci a je lepsi nez ona a ja si myslim ze martina je i namyslen..
    ona ma treba nejkaou pisnicku hezkou treba tu pisnicku od riany ale od miley to bylo teda fakt strasny to se nadalo poslouchat to uz sou lepsi ty 5 angels co zpivaj tu pisnicku od miley promin marti ale je to tak promin!! *1*
    • Re: jjj presne!!

jj diky aspon nekdo tu semnou souhlasi ja vim ze mam pravdu dky a jak se mas?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit