-
ZLATO
Zlato odstartoval 1968 skokan na lyžích Jiří Raška 1 1 O. MARTINA JE NÁRODNÍ HRDINKA navázala na úspěch našich sportovců na ZOH *3* -
..
ona je proste skvělá *14* -
Martina je nejlepší!
Martina je absolutní jednička a to nejen svými výkony.Náš národ by si jí měl považovat a hýčkat si jí aby nás mohla svými užasnými výkony ohromovat ještě spoustu let.A za svoje výkony by si zaslouži stadion aby nemusela neustále jezdit do ciziny a nebo na zamrzlé rybníky atd. -
Velká osobnost ČR
Martino, jsi jedna z mála osobností naší republiky, která se v současné době dostává do médií z jiných důvodů než jsou skandály a aféry. Velmi obdivuji Tvou pílí, talent a vytrvalost. Je Ti teprve 22 a již jsi světu dokázala, jaká jsi velká osobnost. Blahopřeji,držím palce a přeji spoustu dalších úspěchů. Jsme na Tebe hrdí!
Milan B., Blansko -
Gratuluju
Gratuluju Martino jseš skvělááááá!!!! *14* *14* *14* *14* .....zvládlas to nejlííp!!! *14* -
děkujeme
jsi nej nej nej nej na světě děkujeme tři medaile je naprostá bomba obdivuji tvoji vytrvalost a sílu jsi opravdu nejlepší. *14* -
BEST
jsi uplně BEST *4* -
děkujeme
Děkujeme za nádherný včerejší sportovní zážitek. Lea a Zdeněk -
Díky Martino
Díky takovým lidem, jako je Martina Sáblíková, jsem opět alespoň na chvíli hrdá, že jsem Čech. Díky Martino.
Ivana Z. -
Milá Martino
Martinko co dodat tři závody tři medaile úžasný a celý národ a myslím že nejen Český se před tebou sklání to je prostě úžasný.Mam slzy v očích protože to je nádhera a myslim si že tu olympiádu na kolech v létě by jsi určitě zvládla taky.Blahopřeji ti a gratuluji!Doufám že za rok tě uvidíme zas.Když čtu vzkazy pro tebe tak na jednoho se tu zapomnělo pane Novák i vám samozřejmě patří gratulace za objevení Martinky a za úžasné výsledky,DĚKUJEM,DĚKUJEM,DĚKUJE M!!! *14* *8* *3* -
Re: M.S
To vyznělo zle asi.Bylo to myšleno tak,že bude každý zvyklí na medaili,jak né,tak bude "skoro" každý remcat *3* -
M.S
Jsi BEST *3* Akorát doufám,že po tom,co tě tak češi obdivují,tě po nějakém nepodařeném závodě budou "zatracovat". *13* -
Sen?!
Ahoj Martinko, skláním se před Tebou. Děkuji. -
Zlato!! :D
Dekujeme Martinko! Jsi nej a cely narod je na tebe hrdy! -
Nej.
Jsi bezkonkurenčně NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ....nen í co řešit!!!! *14* *1* -
Milá Martino
Martinko co říct jsi velmi sympatická žena a ještě šikovná.Gratuluji k další medaily a k třetímu místu,věřím že i ten poslední závod zvládneš,ale ne jen já ale i celá Česká republika ti držíme palečky.Jsi úžasná.Jindra z Českých Budějovic certik3@email.cz *14* *3* *8* -
Gratulace olympijské vítězsce
Milá Martino,předem moc a moc gratuluju k tvému úspěchu a zlaté medaili.Jsi moc hezká holka,fandím ti už od tvých 16 let.Moc jsem ti tento úspěch přál,za výkony s této i předchozích sezon si to nikdo jiný nezaslouží víc jak ty.Bylo by pro ctí se stebou někdy osobně setkat,i když jsem jen obyčejný kluk z vesnice.Chápu,že se to kolem tebe hemží spoustu kluků z lepším rodokmenem,ale věřím tomu,že si se mnou třeba někdy napíšeš.Chápu,že teď nemáš čas ani myšlenky si s někým psát,přesto budu čekat na odpověď.Mimochodem,věřím ti,že vyhraješ i na 5 kilometrech,tam nemáš konkurenci,zlato je tvoje.Budu ti držet palce.Dej si s trenérem zase panáka jako před zlatým závodem a je to tam.Jsi už tak zajímavá a sympatická holka a se zlatýma medailema budeš ještě navíc úspěšná a samozřejmě krásnější jak už nyní jsi.S pozdravem Jakub,pá a ještě jednou držím palečky -
Zlato a chceme další :)
Jsem pro veřejnou sbírku na krytý ovál pro Martinu Sáblíkovou...
Skupina na FB:
http://www.facebook.com/#!/gro up.php?gid=311715157527&ref=mf -
Morava ti děkuje a blahopřeje !!!!!!
Bylo to fantastické, nádherné a skvostné.... Chvílemi se zdálo, že si se ani nedotýkala ledu...... fantastický zážitek.
Drž sa a neubliž si !!!!!!! -
velká gratulace
Ač rychlobruslení moc nerozumím,moc blahopřeji.Stálo za to vydržet až do konce. *4*