Přejít na výpis diskuzí

Martina Sáblíková

OSOBNOST 22.11.2010 
169 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty Novákovi výroky jsou občas dost nešťastné ! Třeba v tomhle videu : www.youtube.com/watch?v=NiU1W3 ...
    říká : "Samozřejmě jim vysvětluju,že můžou mít partnera,můžou mít s někým nějaký kontakt,ale nemůžou se zamilovat ." Ach bože trenére,já se musím nejdřív do někoho zamilovat a až potom to může být můj partner a né žě budu mít partnerku do který nebudu zamilovanej ! To je fakt teda lepší buď radši být sám nebo mít za partnera Vás pane trenére !!!
  • wauworld
    Domluvit si s tímto hvězdným párem schůzku není vůbec snadné. „Kdybychom měli vyhovět každé žádosti o rozhovor nebo setkání, tak celý rok neděláme nic jiného,“ opakoval mi několikrát zdvořile do telefonu bývalý československý rychlobruslař Petr Novák. *14*
  • ke stříbru,ať to vyjde i nadále !
  • wauworld
    http://petiboj.cezregionum.cz/videa.html

Na těchto videích je vážně sexy !
  • wauworld
    http://www.osobnosti.cz/petr-novak-bruslar.php *14*
  • wauworld
    Z rozhovoru s Martinou Sáblíkovou :
    Vypadáte atraktivně,mohou za to geny ? Kolik času v měsíci věnujete sama sobě ? (kosmetika,kadeřník,manikůra,masáže)

Díky sportu se nemusím hlídat - zbaštím všechno co vidím.Ke kadeřníkovi chodím jednou za měsíc,když je čas a jsem doma,co se týče kosmetiky,na tu nechodím, a masáže mám na soustředění pravidelně.
  • wauworld
    Scénáristé slavnostního a televizními stanicemi ČT 1 a ČT 4 Sport přenášeného večera nechali charakterizovat několika slovy bezprostředně před oznámením umístění každého sportovce v top desítce jeho blízkým či dobrým známým. Sáblíkovou charakterizovala mimořádně výstižně Ivana KADLECOVÁ, její někdejší profesorka ze sportovního gymnázia Vincence Majovského, Nové Město na Moravě, na kterém Sáblíková loni maturovala. Shrnula charakteristiku trefně do 5 N, v tom pátém ocenila, že tahle reprezentantka v mladém věku přináší svoje výsledky pro radost sportovního národa. K tomu moderátoři večera Lucie Výborná s Janem Pokorný: "Vy ale máte, Martino, ještě jedno N..." A Sáblíková (hlasem docela naměkko z právě slyšeného od své profesorky) k tomu pohotově: !"Já vím, trenéra Nováka..."
    *14*
  • Trenér o vás v dobrém říká, že jste čím dál "oprsklejší". Souhlasíte?
    Co mě naučil, to má. (směje se)Dokáže vás po devíti letech, co se znáte, ještě překvapit? Ale jo. Naposledy tím, že i když nesnáší výstřední elektroniku, dostala jsem od něj k Vánocům výstřední mobil, po kterém jsem toužila.
    Co jste mu dala vy?
    Notebook. Kleknul mu. Potřeboval nový.
    Nakupujete drahé věci, na které byste dřív nepomyslela?
    Možná letos před Vánocemi. Chtěla jsem udělat radost co nejvíc lidem. A bylo mi jedno, jestli za to dám 10 nebo 20 tisíc.
    A sama pro sebe?
    V Heerenveenu jsem si pořídila nové chrániče, kouč mi je ztratil.
    Víc nic? Třeba tyčkařka Isinbajevová si myslí na jachtu.
    Tu nechci, mám strach z lodí, že se potopí. Asi jsem se neměla dívat na Titanic.(Novák: Víte, po čem touží? Chtěla by mít příští rok vlastní barák na splátky.)Jak by měl vypadat?S malou posilovničkou, velkou televizí – a hlavně aby tam bylo hodně místa.
  • jsu veselí i šťastní že máš stříbrnou medaili a díval jsem se na tvůj závod v televizi a jsem se radoval i řval radostí a dal jsi na tvoje vítěství červené víno a tvůj radostní fanoušek kamarád
  • wauworld
    Kde se vidíte za iks desítek let, až skončíte se
    závoděním?
    Chtěla bych zůstat u sportu a dělat trenéra.
    Pokračovat v tom, co kouč jednou začal. Jen nevím,
    jestli na to budu mít buňky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší