Přejít na výpis diskuzí

Martina Sáblíková

OSOBNOST 22.11.2010 
169 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebreč. Medaili máš, utěšoval kouč Sáblíkovou po nešťastném pádu
    Chtěla zlato, podle kouče Petra Nováka mohla zajet i světový rekord na své parádní pětce. Nečekaný pád v závěrečné disciplíně ale Martině Sáblíkové zhatil veškeré naděje. Česká rychlobruslařka si nakonec na světovém šampionátu ve vícebojích dojela alespoň pro bronz, přesto se v cíli rozplakala..
  • wauworld
    Od loňska jste nám změnila účes.Pro tuhle sezonu jsem se obarvila na černo. Chlap nejsem, abych si každé ráno holila knír, tak aspoň
    nějaká změna.My si ho se sestrou jednou taky „jako holily“,
    odkoukaly jsme to od táty a záviděly mu. Pak nás ale
    vystrašil, že nám porostou vousy, tak jsme holicí štětku
    radši odložily. Ale co vy a image, záleží vám na ní?
    Mně je to jedno. Ráno jsem schopná vstát, pročísnout
    si vlasy, a pokud mi netrčí všemi směry, tak jít.Můžete se uzívat. Absolvovala jste kvůli rozhovoru ranní trénink dřív než obvykle? To ne, v týdnu na něj chodíme normálně v půl osmé.Když ne na trénink, tak na rozcvičku, takže jsem zvyklá. Spíš jsem přespaná, protože jsem šla včera do postele už v devět. To je horší, než kdyby šel člověk
    spát ve dvanáct.
  • Martino fandíme ti jsi nejlepší ze všech *1* *2* *2* *2*
  • wauworld
    Celá Česká republika se raduje ze skvělých úspěchů a výkonů Martiny Sáblíkové. Určitě se rádi přidáváme ke gratulantům, ale každá mince má dvě strany. Rychlobruslení je určitě tzv. „malý sport“ a aktivně se mu věnuje pravděpodobně jen několik desítek nadšenců. V Pardubicích máme na světové úrovni také jeden tzv. „malý sport“, a to atletiku tělesně postižených. Také jemu může Česká republika vděčit za světovou proslulost, vždyť každoročně přiváží ze světových a evropských šampionátů, ale také z paralympiád, medaile a další cenná umístění. Veřejnost, ale ani sdělovací prostředky, si zatím nezvykly, že sport handicapovaných je stejně důležitý a stejně kvalitní jako sporty zdravých, že se již dávno nejedná o charitativní akce, kde se handicapovaní „jen“ setkávají, ale že jde již několik desítek let o kvalitní sportovní soutěže s celosvětovou působností a tvrdou konkurencí. Žádný jiný sport v historii Pardubic a Pardubického kraje nezískal tolik skvělých úspěchů.

Město Pardubice má to štěstí, že má v řadách svých sportovců medailisty a účastníky paralympijských her z Pekingu. Před dvěma lety přivezli tito sportovci 4 bronzové medaile a z předchozích šampionátů i medaile zlaté a světové rekordy. Byl to historický úspěch, jen možná scházely ohňostroje a davy fanoušků a ani politici se příliš nehrnuli k tomu se k tomuto úspěchu nějak zvlášť hlásit. Každý účastníci paralympiády z Českých Budějovic, Prahy, Olomouce obdržel (30 ale také 50 tis. Kč), pardubičtí reprezentanti chlebíček a knihu.

Pro Sáblíkovou chystají halu za miliardu, pardubičtí vozíčkáři už pátý rok prosí zástupce města o krytou tělocvičnu na zimní přípravu za 20 mil. Kč. Ta by navíc nesloužila jen jim, ale i ostatním sportovním odvětvím na Městském atletickém stadiónu. Dva podobné sporty a dva naprosto rozdílné osudy. Někde je asi chyba. Kde? To ať si čtenáři doplní sami.
  • senorita
    http://www.youtube.com/watch?v=ZwO2YyLnCAk&feature=player_embedded
  • rátce poté, co v sobotu Martina Sáblíková s komfortním náskokem na soupeřky projela cílem při kyjovském závodě českého šampionátu republiky v silniční cyklistice, zamířila do Bílého domu, pardon: týmového stanu na parkovišti opodál hlavního shromáždění fanoušků. V klidu se chtěla +dojet+ na cyklotrenažéru. Leč i tam byla objevena. Svatebčany. Přinesli svatební koláčky - nešlo jim odolat... Byly vmžiku vybártrovány za fotečku s šampiónkou, však už mechanik Jarda nabízí... Když padnul návrh, zdali by nevěsta aspoň na chvilinku zapůjčila Martině svůj vzácný jednodenní kroj, kouč už začal rázně protestovat. Vážně - nebo na oko? - volal: "Jen to ne, Martině by se v bílém mohlo zalíbit!" *1*
  • http://www.fanpop.com/spots/martina-sablikova-and-petr-novak/images
    tady to teď pojede ! *1*
  • wauworld
    http://www.sport.cz/diskuse?id=193271&articleId=/clanek/195757-sablikova-byla-pred-vanoci-u-zubare-za-medailemi-vyrazi-s-rovnatky.html§ionId=691
  • wauworld
    http://oz.kurzy.cz/petr-novak/martina-sablikova-p451788z298262u.htm ,.
  • Znáte se už 13 let. Kdy se z vás však stali přátelé? Na začátku asi těžko, když vám, Martino, bylo jedenáct.
    Sáblíková: „Poprvé jsem Petra viděla u nás, když jsem šla našim dát dobrou noc. Říkala jsem si: Co tady dělá ten pán? A šla jsem pryč.“
    Novák: „Byla děcko, viděla starýho chlapa, měla z něj respekt, takže přátelství vzniklo až postupem času. Až když jsme jeden ve druhého začali mít důvěru.“

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší