Přejít na výpis diskuzí

Martina Sáblíková

OSOBNOST 22.11.2010 
169 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blahopřání

Martinko, děkujeme, jsi slučníko....vydrž! Ali
  • wauworld
    HLAVNĚ SE NEZAMILOVAT..A POKUD PŘECE TAK POUZE DO TRENÉRA !!!

Martina Sáblíková: Byla jsem za princeznu Prožívá dny jako Alenka v říši divů. Na rautu po vyhlášení Sportovce roku rychlobruslařku Martinu Sáblíkovou (19) do půlnoci každý obdivoval, podával ruku, chtěl společnou fotografii... "Jsem v šoku a nevím, co se děje. Esemesku mi do Itálie poslal i Petr Čech. Myslela jsem, že si ze mě někdo dělá legraci, ale pak jsem viděla anglické předčíslí čtyři čtyři a řekla jsem si: To je reálný," usmívá se Martina. Ze Sáblíkové je princezna českého sportu. O víkendu ovládla mistrovství Evropy, zlomila tři (!) světové rekordy. "Agentura Sport Invest pro mě poslala soukromé letadlo, běhala jsem během letu od okénka k okénku. Opravdu jsem se trochu cítila jako princezna, rozmazlovali mě," popisuje pořád ještě malinko roztřeseně pohádkový příběh mladá dáma, která nemá na kluky čas a na módu ji moc neužije. "Večerní šaty jsou fajn, ale boty mi neseděly. Když nemám botasky, tak to pro mě nejsou boty," práskne bez váhání. Ptáte se, jak se mohly zrodit fantastické výsledky Sáblíkové? Kde bere na rozdíl od většiny rychrobruslařek štíhlá dívka sílu a je z ní největší česká naděje pro další zimní olympiády? "Před Martinou jsem měl deset podobných talentů," tvrdí její trenér Petr Novák. Ostatní holky ale nevydržely. Zamilovaly se a byl konec. "Trvá pět let, než se člověk dostane na nějakou úroveň. Než se zvětší plíce, srdce, rozšíří žíly. Mě nezajímají svaly, mě zajímá toto!" ukazuje si Novák na hrudník. "To je továrna, která dělá výsledek." Kolikrát ještě Martina oslaví zlato šťastným pláčem, tak jako o víkendu v Itálii?Y!
  • wauworld
    http://diskuse.doktorka.cz/martina-sablikova/
  • Díky Martino

Díky takovým lidem, jako je Martina Sáblíková, jsem opět alespoň na chvíli hrdá, že jsem Čech. Díky Martino.
    Ivana Z.
  • janikoz

Díky Martino

Tak má Česko šest medailí, tu většinu přivezla Marťa *3* Jsi nejlepšíííí!!! *4* Souhlasíte s výstavbou stadionu?
    • Re: Díky Martino

oni sice říkají,jak by ten provoz byl drahý,ale,kdyby tam udělali kasždý den veřejné bruslení a přišlo by 5000 lidí,tak by to akorát stačilo na náklady
    • Re: Díky Martino

Moc vam gratukuju za 2 zlate medajle jen tak dal,privezte medajli i Ms sveta,Ms Evropy a za 4 roky v Soci.
    • kata12345

Re: Díky Martino

Se ví, že souhlasím s výstavbou. Si vemte jak dobrá je a přitom pomalu nemá kde trénovat. Dokážete si představit co to bude až bude mít svůj vlastní stadion? Bude to bomba a moc jí to přeji. Na olympiádě válela *4*
  • wauworld
    Některé noci byly obzvlášť nekonečné... Třeba ta, kdy bylo před závodem rychlobruslařek na olympijském oválu v Kanadě na 5000 metrů. Na pokoji Sáblíkové už bylo zlato z +trojky+, bronz z tratě 1500 m. Ale teď tam byla najednou i unavená, virózou zaskočená Martina. A tolik toho od ní ještě fanoušci doma čekali! Novák držel stěží usínající ruku Sáblíkové, držel ji do noci, aby zkusila aspoň na chvíli usnout. Zatímco z chodby se nesl ryčný hluk těch, kterým už bylo dění na ZOH za patou. Kouč se nemohl ani zvednout, aby šel ostatní uklidnit... Vzpomínáte, s jakou únavou pak Martina olympijskou +pětku+ také vyhrála? A jak jí trenér rozvazoval tkaničky? Teď už tedy víte kompletně, proč..
  • wauworld
    nová Martiny kampaň zní : O své jedničky se můžu opřít !! Néé to své tam není ! *1*
  • atraktivnia

Martina...

...i po změně pravidel vyhrála !!
    Ale ten vztah s jejím trenérem je stejně divnej ! ONI se společně i stříhaj ! Trenér řekl Martina je zarostlá,ale kde :-) A JAK spolu byli na mole na tý přehlídce... !! *15* Myslím,že spolu chodí,protože on jí zakázal jiné vztahy !! *15*
    • atraktivnia

Re: Martina...

ten vztah je jasný- ona je v podřízené roli a plní mu všechno dřív než to stihne vyslovit ! Na jednu stranu je to hezké ale může ji to psychicky úplně zničit,jenže Novák je ten kdo Martinu před lety takzvaně udělal ! Nemusí spolu mít nic fyzicky,ale cítím že to jejich psychické pouto je opravdu velmi silné,možná silnější než v normálním vztahu ! *15*
  • derrickbarry

rekordní diskuse...

nyní je zde přesně 4 294 967 296 (4 miliardy) *15* *15*
  • zÁBAVNĚJŠÍ !!!! http://voyo.nova.cz/multimedia/mr-gs-11-4-2010-petr-novak-martina-sablikova.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit