Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • violetta je příšerná!nechápu jak jí můžete mít rádi!Aha vy ji asi milujete *14* taková láska:-) haha ste blbý
    • *11*
    • A můžeš mi vysvětlit když říkáš že nemáš ráda violettu(martinu) proč máš její fotku na tapetě hmm... já to fakt nechápu
    • Nene Violetta je náhodou přátelská dívka já si mislím že kdo jí nemá rád tak není přátelský *16*
  • hihi *2*
  • Violetta je nejlepší holka na světě kuli ní jsem se naučila spívat mám ji ráda kdo jí má rád dejte lake mám tě ráda vio kdo jí nemá rád at' si říká co chce *14* *3*
    • Ano máš pravdu Violetta je ta nejlepší na světě.Já se taky už kvůli ní
      se asi budu učit hodně dobře zpívat,já nemam taky ráda ty kteří nemají
      rádi Viu
    • tady like nejde jenom to se líbí! *3* ach jo proč jsou všichni tak: *6*
    • hej zaspievaj mi violettu veo veo,en mi mundo,junto a ti, como ueres,te espare,are you redy.....a tak dalej a tak dalej ja budem spievať v kine na slovensku violettu lebo ja som slovenka *1* a ja ti nedam lake lebo píšeš blbosti mám ju rada ja dám lake violete a nie tebe a ešte by som sa ta chcela opítať že koľko máš rokov *3* a ak si dievča tak môžeme byť kamošky *1*
      • ked si slivenka tak ty ides do kina na ten film do ceska alebo je aj na slovensku?vja som slovenka tiez
  • gabinka.svobodova.7
    Já jdu na Viu do toho kina
    • ale to kino už bylo já sem tam byla ale to bude znova...ale bylo to super vsechny jejich zažitky jak se bavili *14*
      • Je to až do 14.5.
  • Tini hodíš se k Jorovi
    Leonetta *14*
    • nene je zadaná!Violettta je jasně zamilovná do tomáse tak ať už jí leon nechá na pokoji!!!!
      *14* *14* *14* *14* tomás je nejlepší!!!!!!!!!!!
      • ViolettaTini
        Vůbec tě vsice neznám ,ale jestli si myslíš že je ten blb Tomás lepší jak Leónek tak máš fakt HROZNEJ vkus.
  • Violetta je suer *3*
  • Tiež neviete ako môže mať violetta (Martina Stoessel)manžela keť chodí z Leonom (Jorge Blancom ) a ešte k tomu má iba 17 rokov?
  • podle čeho se určuje tom 10 ??? *4*
  • Hele vy holky jdete do toho kina na ten koncert ????????????
    • Sofii1
      prosim nepovite potom jake to bolo? ja tam nemozem lebo je to v cesku *9*
    • jo jdeme *14*
  • hele ani tě neznam jo ale violetta je užasna jo je prostě dobra zpěvačka a nechapu jak ji nemůžeš mit rada si prostě kr**** sorry !!!!!!!!!!!!!! *10* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit