-
Violeta bude z leonem na koncí ale se rozejdou skrz lary a diega
a pak budou zase spolu ludmila bude z federicem naty z maxim camila z brodvejem a frančeska z marcem a german to nevím ale myslim si že bude z angie no nevim skym budeee!
Už se moc těším na novy diliii miluju serial VIOLETTA ♥ *14* *14*
BEST FOREVER VIOLETTA A LEONETTA *14* *14* -
-
Germán bude mít svatbu s Esmeraldou ale vtrhne jim tam Jade a všechno pokazí!!! Mrcha!!
-
-
To že bude mat Violetta živí koncert v Česku je pravda? ja som nic take nenašla...
-
-
není to pravda!!!
-
-
je to pravda ja sem se to docetla!!! na strankach....... *8*
-
-
ak si to nasla prosim pridaj zdroj
-
-
jo
-
Ne, nebude.Bude to jen jako film v kinech.Dám vám odkaz na blog kde jsem to našla.Dohledejte si to v archivu, myslím, že je to z dubna:http://the-suite-life-cz.blog.cz/
-
-
Na jakých *8* *8* Přidej zdroj !!!! RYCHLE!!Prosím
-
-
-
-
už se prý natáčí 3 serie a jak si o tady čtu tak nejvíc má asi pravdu ViolettaLeon je to tak
-
-
už prestante nezistujte to ha
-
-
A to měl bejt jako stěr?Výš co dej si studenou sprchu, jo?
-
-
jo a German se to dozví že chodí do studia ale já myslím že to už je zbytečné říkat
-
-
A Angie prý odjede do Francie*9*.A vrátí se i prý Tomás*1*.Takže super!A Angie prý odjede kvůli Esmeraldě, protože ji snad začne mít Violetta radši a Pablo si najde jinou holku.A já taky chci aby byl Germán s Jade,(ale ne aby si ji vzal)protože je to sranda.
-
-
-
Já chci být jako ona. Je Krásná a hubená (závidím)
-
-
nezavidim ji je to ufnukana dě*k*
-
-
violetta je naprosto užasna *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7*
-
hele holky leon požádá v 2. sérii violettu o ruku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Jak to ?a v jakým dílu . Pls napiš
-
-
nevezmou se!!
-
-
Fakt no to je super a veme si ho? Le nechapu proc tady pisou ze je ve v manzelstvi s nakym klukem a zajimalo by me jestli s ni jorge ted doopravdy chodi!!!!!
-
Nepožádá!!! Takový kraviny kam na to chodíte!!!???
-
-
kdyz se nat tim tak zamyslim mas pravdu *9*
-
Je to dost nespravedlivý!! Nejdřív se o Ivetu B. vůbec nezajímali a teď jí tak chodí psát jak jim chybí!!! Ale ona už si to nepřečte!!!
To není nic proti ní!!! -
moc ti to sluší Tini *4*
-
teda s Leonem