-
viky nikto ti nebude dávať like lebo si fuj *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
-
-
Já jsem jí dala like ale já nepochopila otázku ale teď jí už chápu a tak dávám NELÍBÍ
-
-
viki nikdo ti nebude dávat liki *16* lebo violetta je dobrá ale tito nevi tiš lebo ani nevieš aká je a uš píšeš nezmisli...
-
Jak někdo může mít rád Violletu?????????????????? *16*
Kdo jínemá rád ať dá like!!!!!!!!!! *3* -
Nic proti ale jak muže někdo říct že si violettu v 2. sérii vezme Leon když je to úplná kravina přístě shlédněte radši celou 2 sérii a nepište to sem
-
-
No přesně úplná kravina
-
-
vi ste uplne blbý ved violetta je super ona príde k nám doov
-
-
My napsala že je kravina aby s Leonem měli svatbu tak nám neříkej že jsme blbý!!! A to ti tak věřim že Violetta přijede za tebou domů!!
-
-
-
-
To je pravda Tini si saslouží být 1. *1* *3* *14* *3* *4* *15*
-
Rýchlo už je na 4.mieste ale je jej v pätách Majk Spirit. Nespie ju zasa predbehnuť! Musíme Tini pomôct...
-
violetto52 co si mislela tim ze jen 20 min. odepiš
-
-
Sice nejsem Violetta52 ale myslela tím že má někdo(nevím kdo) 20 minut na to aby se jí omluvil než ho nahlásí!! *3*
-
-
jo jedna holka mi rekla ze jsem mrcha a prostitutka a uz je nahlasena
-
-
no ktorá povec
*3* -
-
Viki
-
-
Jo je blbá co si o sobě sakra myslí že tady bude někomu bezdůvodně nadávat!!!!?? *16* *16*
-
-
kto?
-
-
Nějaká blbá holka!!
-
-
ja viem spievat všetký jej pesníčky *3* *3*
-
-
-
-
-
Jsi pro mě moc dobráá herečkaaa *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* Hlavně ve Violettě *4* *4* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *5* *3* *3* *3* *3*
-
-
violetta je moja vio fran kami violetta je moja speváčka *3* *3* *3* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *15* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1*
-
-
Nechápu jak může být až 5 !!!!!! Je neeeeeej na světě a nějaká Iveta B. nebo Ján koleník (nikdy jsem ho neznala ) Majk Spirit kdyť ho znají jenom SK a ČR Tini zná celá Jižní Amerika a Evropa i USA. !!!! *3*
-
-
A víš, že sem stejně chodí asi jen češi a slováci?Kočko, VZPAMATUJ SE!
-
-
To jsem nepochopila ale to je jedno!!!
-
-
Myslela jsem to tak, že je tady úplně jedno, že je světoznámá.Tak takhle *1* .Uznávám, že jsem to nenapsala moc dobře .Takže neřeš *3* *4*
-
-
-
-
Cože violetta je 5 v žebříčku nepochopim že ji opředběhla Iveta B. jo sice mi je lito ale když žíla tak ani tam nebyla a najednou je 3.. nic protí nii a lé violettaleon ma pravdu :DD