Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Angie bude mít dítě s chermánem a Violetta skončí s Loenem a pablo nevím jestli bude ředitelem
    • ViolettaLeon
      Nebude! German se skoro ožení s nějakou Esmeraldou ale na svatbu jim vtrhne Jade a všechno pokazí!!! Angie někam odjede ale nevím kam! A Violetta bude chvíli s Leonem potom se s ním rozejde kvůli nějaké nové Laře (1. pád Lara) pak bude s Diegem pak zase s Leonem(asi)!!
      • Viluu
        mne je Angie luto...Pablo ju necha kvoli Jackie a s Germanom nebude tiez...to je az smutne pre mna :-(
        • ViolettaLeon
          Už se nevrátí podle mne!!!
      • Viluu
        Angie pojde do Francuzka, neviete ci sa vrati? Ja som totiz nevidela ci dojde
  • MeEncanta
    Prosim neviete s kym bude Angie nakoniec vo Violette?
    Neviete s kym bude Violetta nakoniec?
    Bude Pablo zasa riaditel v Studiu?
    Dakujem za odpovede...
  • A jak jí mám dávat hlasy v žebříčku...? *7*
    • MeEncanta
      Vraj tak ze pojdes na osobnosti hlavnu stranku, na profil tini potom a ked tam budes tak odides s osobnosti a vratis sa a potom zas dokola...to ma pridat hlasy
  • Už ji předběhla i Iveta B.Holky rychle! *1*
  • Viki tak to je trochu moc nemyslíš?
    Violetta je skvělá holka a k Jorge Blancovi se skvěle hodí
  • Největší blbka na světě!!!!!!!! *16*
    To prase si ty Violetto (Martino Sttoesel ) *12*
    • viki ja vim nelibi se ti ale nemusis ji rikat takove veci to uz e trochu moc
  • Viluu
    Tak to je zvlastne...asi pred tyzdnom a viac nebola Iveta Bartosova snad ani na 50.mieste a teraz 5. To nie ved ona dobehne tini!
  • A viíte, že Tini s Jorgem nechodí?Oba jsou zadaní, ale ty dva spolu NECHODÍ.
  • promin to psala eliška jen sem se spletla
  • ti jedna hnusko prostitutko violetto52 ze se nestydiš nadavat vali to je moje nej kamoška tak jenom odeslala svuj nazor
    • takze jestli chapu tak jsi s to napsala sama a zapomela zmenit jmeno nebo se jmenujete uplne stejne a jeste se stejne pisete tak to je Trapas s velkym T! :DDDDD
    • jenom abys vedela žadna prostitutka nejsem chapu ze napsala svuj nazor a ja sem ho taky napsala poslala jsem na tvuj ucet stiznost a to teprve uvidis nemas mi pravo tak rikat muzu vam nechat aji bloknout osobnosti a potom na ne nemuzes chodit vyber si nebo se mi omluv *10*
    • ViolettaLeon
      Vůbec nevím o co jde ale nechápu proč jí tak nadáváš!!!! Zajímalo by mě kde jsi na to přišla že je prostitutka!!! Neurážej jí když k tomu nemáš důvod!!! *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit