Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pravdou proč si to myslíš?
  • Milá slečinkou jediným frackem seš jen tady ty když se ti nelíbí tak to jí nemusíš komentovat
  • do ted jsem violettu milovala mela jsem jí ráda ale došlo my že je zrudna a zaludna mysli si o seobe že je to princeznička ja ji od jedne doby nemama rada nevím jak vy ale mě už se nelíby pohledte ji do te pokritecke duši a dřive než mě začnete urážet přemíšlejte k čemu vám to bude? Mě to je jedno me jsou vaše názory na mě ukradené tak si klidne napište že jsem ***a ****a ale mě to je jedno jsem takova jaka sem a vy me nezmenite slovy jsem rada že nejsem martina takový fracek bych být nechtěla.... *9*
  • ale ona je pekna aj je vysoka jak to má byt lebo tlusty lude su spatny *4*
  • pozri sa ake ma chude nohy a potom vrav
  • ale nene
  • keby mnela 59 kilo a vysoka 179 tak by byla podviživená *10*
  • violeta chcel by som ta spoznat man 12 a byva, v slovensku
  • v našEJ škole je tvoja fotka a si sexy to zSI namena žE EKNA
  • *14*
  • Ahoj vilu vssk prides niekedy na slovensko *14* *14* *14* *14* *14* *14* prosim
  • Violetta si pekna pekne spievas chcela bi som bit tebou si proste nadana aj talentovana zijes v argentine vsak? Ja byvam dost daleko od argentiny tak ahoj a vela uspechu *14* *14*
  • Ahoj si super violetta.
  • Ahoj si super pekne spievaš
  • Ahoj Violetto si ta najlepsia spevacka ...... Spievas krasne aj si pekna
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • cau ja sem stanka mirgova a si užASNA V FILMA A SI VEľmi ekna a ekne sivaš
  • A není to putna? Jen co to někdo smaže, už to tam zase někdo dá. A když to tolik chceš, smaz to sama, je to jednoduché ;)
  • Si ta nej nej nej nej nej nej nej nejlepší spěvačka na světě
  • Si ta nej nej nej nej nejlepší spěvačka na světě
  • Ahoj lidi. Nevím kdo má na starost tuhle stránku s Tininým profilem, ale můžete smazat tu blbost s tím, že Martina chodí s Jorgem?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit