-
To nemůžeš vědět ani mě neznáš a tak mě nemůžeš soudit.(vilu). a pak kdo je tu trapka a já mám taky ten deník..! kam si zapisuji já sama.. Ale víš co, já se s tebou hádat nebudu.. umím taky na klavír a na kytaru a všechny písničky. umím zpívat a jsem na hudební umělecké škole. jak jsem řekla hádat se s tebou nebudu (vilu).. a tvůj blog je hezký.. pěkná úvodní strana.. a myslím, že ten kdo má rád martinu stoessel, určitě bude souhlasit že všichni ji mají rádi stejně.. *3* *3* *3* *3*
-
kr*va
-
ta a pěkná, to tak
-
bůůůůůůůůůůůůůůůůůůů,je tak trapná
-
přesně tak lilísku,je to ču*ka
-
jděte všichni do pr**le,já souhlasím s těmi,co jí nemaj rádi je fakt deb**ní
-
Taky toho nemám jakko ty ale něco mám nemám tohotolik -nejsem hold ubožačka *6*
-
Máš i tablet s violettou já teda jo ale mám to sní ještě víc ale víc než ty nemám nejsem taková ubožačka *6*
-
I LOVE MARTINA AND JORGE tak aku zmrzlinu ma tini najradšej ha a teraz sa ,ukaž *10* *16* *12* *11*
-
tini si pekna a mamte moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc rada a si zceleho moj ho srca najlepsia *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
NejvětšI fanynka jsem já a mám mnohem víc věcí, než ty (I Love Martina and Jorge) .
Já umím i hrát na klavír a flétnu písničky Violetty - Habla Si Puedes, En Mi Mundo, Quiero, Podemos, Salta, Voy Por Ti, Destinada A Brillar, SerMejor !!!
Já jsem si dokonce vyrobila i encyklopedii Violetta ze sešitu Violetta, samolepek Violetta, obrázků Violetta atd. ...
Mám i Violetta blog a líbí se obrovké skupině lidí - kámoškám, dalším blogerům i úplně cizím lidem !
Je to www.violetta-web-cz.webnode.cz !!!
Byla jsem na Violettě i v kině a půjdu i na koncert v Praze !!!
Mám i Violettin deník, který si ale píšu já !
Takže ty "trapko" kdo je tu největší fanynka Violetty ???
Kdo asi - Já !!!!! Takže tak !!!
TRAPKO ! -
Jsi moc dobrá zpěvačka a tanečnice a herečka.. Mám všechno s tebou. Všechny knížky jak deník tak návrhářské knihy osušku, mýdlo, šampon,kufr, sluchátka malá i velká, všechny časopisy i s dárky, tričko, boty, kryt na mobil s tebou, Dvd Violetta koncert v Miláně, dívám se každý den na všechny epizody, pokladničku, ponožky, kšandy ke kraťasům, sadu s papíry tužkami propiskami fixami a tak, flašku do školy a box, všechny písně na mp3,na mobilu a v notebooku, fotky v mobilu a na notebooku, fialový notebook s obrázkem tebe, sešity a bločky , Čepici, rukavice, tašku přes rameno, batoh, CD s písněmi, diář, Velkou krabici kterou jsem si sama vyrobila z krabice od bot a tvých fotek, koberec, povlečení, pyžamo, obaly na sešity do školy, školní tašku, v pokoji tapetu inspirovanou tebou, plakáty, bílou komodu s tvými samolepkami, všechny puzzle z heureky,šatník v pokoji se skoro stejným oblečením jako máš ty a mnoho dalšího.... Prostě všechno.. a na tom koncertě v miláně v itálii jsem byla v kině.. *3* *3* *3* *14* *14*
A pak kdo je tu největší fanynka..Hmm počkat je to je to...
Jsem to já.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znám ji víc než vy všichni tady dohromady..! Tak ahoj Luu..._) -
neprehanajte ale je pekna
skoda ze uz tam neni tomás *9* -
Tak to TĚŽKO !!!
Největší fanynka Violetty jsem já !!!
Mám všechno Violetta : 4 cd, všechny druhy knížek, co se v česku prodávají, osušku, povlečení, prostěradlo, 2 polštáře, šperkovnici, pokladničku, kabelku, pouzdro, pastelky, tušky, fixy, strouhátko, gumu, pravítko, propisku, krabičku na svačinu, plakáty, sluchátka, přívesek, klíčenku, sešity, bloky, parfém, DVD, všechny časopisy i s dárkama, návhrářské bloky, všechny písničky v mobilu, tapety v mobilu, atd. ...
Tak kdo je tu teď největší fanynka Violetty ???
Já !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-);-)B-) -
Ahoj Tini mám te mooooooooooooooooooooooc ráda si supr si geniální
a pkne se oblékáš, drž se. Nezaboudej Tini že te mám ráda.
*3* *3* *3* -
Si supr Tini pokračuj!!! *2* *2* *2*
-
no......jestli ti nedoslo ze Violetta je postava tak nwm co mas v te kebuli *3* *3*
-
jo *3*
-
chtela si rict že ti nekdo uveri že jsi ariana grande?
-
a ty si myslíš že ti někdo že jsi ariana grande? tak to si myslim retardovana ty *3* *3* *3*