-
Ty se nauč psát holčičko..
-
Holky, vy jste totálně retardovaný. Je vidět že máte mozek velikosti zrnka písku. Si jako fakt myslíte že si to přečte? :'DD
-
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* Si supr jak tihle smajlíci ne ti si lepší.
-
Tini všichni se daj opsat jen ti ne . Ti si vínimečná si supr. *14*
-
Tini moc hesky spíváš to se nedá opsat. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
Mám te mooooc ráda si super dívam sa na každou část Violetti a sem tvá nej nej nej nej a ješta nej faninka vím o tobie úplne všechno si supr drž se mám te moc ráda. pa. *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
Martiny Stoessel jsem největší fanynka ze všech teď budu mluvit o Violettě. Mám její : úplně stejný deník, 4 nebo 5 knížek, sluchátka do počítače, sluchátka do mobilu, sbírám její všechny časopisy (k tomu ty dárky), plakáty, skoro všechno!!! Prostě sem její nej nej nej nej F-A-N-Y-N-K-A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Holky můžu si na vás něco zeptat milujete Violettu? Určitě jo že jo tak čus lidi
-
si super si naj miluji te *14* *14* *14* *3*
-
Ahoj Tini? Si supr holka a mám te mooooc ráda. *3* *3* *3*
-
Ahoj Tini mám te moc ráda. Si supr. *14* *12*
-
Ahoj Violetto (Tini)jsi uzasna ,líbí se mi tvuj styl i tvoje pisne.Doufam ze nekdy prijedes do CR a zazpivas nam .jemi jedno co otobe rikaji ja si myslim ze jsi hezka a talentovana. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4* *14* *3*
-
nejlepší zpěvačka co znám
je prostě nej
*14* *14* -
mám jí moc ráda chci být jako ona
-
Mata keby som mohla tak by som byvala s tebou ale to sa neda skoda a ja si kupujem veci iba violetta a iba izbu mam samu od violetti jeto super pocit este aj jednu stenu mam od nej mam ju tam nakreslenu specialny maliar mi ju tam nakreslil teraz sa mi lepsie spava *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
Mata mne sa pacis ja tam zboznujem si najlepsi spevacka na celo celucickom svete a to nehovorim o tvojich videoklipoch VIOLETTA VIOLETTA VIOLETTA je naj naj naj
-
Nemas chyby mata si neopisatelna
-
Violetto si najlepsi spevacka pro mne I♥love Tini
-
skvělááá *1*
-
si nejlepší violetto
*3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* -
mám ráda violettu a neni zákeřná ani hrozná je bomba je hodná a milá kdyby něco můj názor je skvělejší než miley cirus hodně skvělejší *3* *4* *4*