Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • adela99f
    Já mám Martinu ráda,ale opravdu si myslíte že vám odpoví????? Vždyť ani tenhle portál nemusí znát! *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ty jsi čůza,krá*a,bl*ka,ubožačka,trapka, prostě NULA co si hraje na hvězdu .
    To jde poznat z toho, co jsi napsala .
    K.R.Á.V.O. !!!!!!
  • Sama jsi ubohá a trapná krá*a
  • Diky za pochvylu blogu a já se s tebou taky nechci hádat .
    Sorry za urážku
  • Martino si užasně nadaná a krásná kéžbich se s tebou jednou poznala ale to se asi nestaneale to neva tak čau
  • si moc hezka moc moc moc moc proste uplne moc zboznuji te koukam tvuj serial violetto uz sa tesim na 3 violetta *14*
  • Tini ty jsi užo uzasna..........asgdewjazfuwjesgrfuzedtz rgedurtzgfhduj..Jsem razsgh
  • martinono to sem hja lauraq si heskqa moooooc
    *16* *16* *16*
  • martina ja pozeram tvoj serial a zbožnujem ta *14*
  • díky..:) jsi hodná.. určitě toho o ní víš víc než já..:)
  • violetta je nej spěvačka a herečka *14*
  • I love Martina and Jorge , vie o nej skoro všetko ta taka maličkost ani nevadí *4*
  • TINILOVER tak teď jsem se třeba spletla to máš pravdu ale vím o ní i jiné věci.
  • Máš pravdu TINILOVER to ví každý že tini má nejraději perníkovou zmrzku *3* *5* *1* *15* *2* *4* *3*
  • je to hezké *3*
  • a mimochodom ešte niečo,vieš odkial viem že tini na rada perníkovu zmrzlinu, stretla som ju na koncerte v miláne , a dorozumiet sa to nebol problem lebo chodim už 6 rokov na španielčinu , tak mi tu niaká rozmazena
    čupka nebude hovorit aku zmrzku ma tini najradšej *16* *12* *11* *10* *9* *10* *13*
  • *1* *1* *1* *1* *1* ha zle tini ma najradšej pernikovu , to vie každy
  • Tak se z toho zblázni. Nechápu lidi kteří se jen vychloubají že jsou největší fanynky na světe a blabla... Jste prostě ubohé. Každý má nějaké věci ale aspoň se s tím nevychloubá. Vychloubají se jen ty kdo nemají mozek. Myslíš že také nemám sluchátka a tak dále. Víš co tak se z toho klidně zblázni že máš úplně všechno. Pochybuji že to všechno máš kdybys opravdu byla fanynkou Violetty( Martina Stoessel )
    tak bys měla i ty věci co se zatím neprodávají v česku hlupačko!
  • A ty si zase čůza je to jen normální dívka která hraje v seriálu. Určitě jste ani ten seriál neviděly. Jak by vám bylo kdybyste byly jako ona a někdo by vám řekl že jste pí.. a tak dále...
  • Jo tak na to ti ráda odpovím.. je to : jahodová.. bum co..?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit