Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale teprve je druha serie
  • Ahoj Tini mám ťa strašne rada keby si vedela po slovensky tak by som si s tebou mohla písať škoda *9* *9* *9* ale mám ťa ajtak strašne rada zdáš sa mi byť v pohode si podľa mňa super ........ Mám ťa strašne rada tak nezabudni!!! Si moja naaaaaaaaaaaaaaj *3* *3* *14* *14* *4* *4* *4* *4* mám ťa rada .... Pa už sa musím ísť učiť a potom sa na teba ( Violettu ) pozerať ..... pa pa pa *14* *14* *14*
  • Sice to 3.sérié končí ale nebuďme smutní Martina můž epak hrát i v něčem jiném já sy myslím že bude mít tolik příležitostí a navíc v Argentině možná Violetta končí ale u nás ne!!
    U nás pořád dál pokračuje!!!! *3* *4*
  • viky hanzelová odpííííš *9*
  • dnes je tu dost smutočná nalada čo poviete ja síce nevie či sa violetta 3. seriou naozaj končí ale nesmutme . *3* *4*
  • Mocc jíto slušíí jeto moje nej herečka ale aby jsem byla spravedlivá mám ráda všechny Violetty-Martiny Kámošky vím že jsem jí neviděla ale mám jí moc ráda a myslím jsi žeje spravedlivá a milá a hodná . to jsi oní myslím ato říkám pravdu chtěla bych a by jsi todle Violetta-Martina přečetla jeto moje nej herečka , zpěvačka, tanečnice, modelka, a ještě něco vím o tobě všechno snažím se vědět všechno mám tě moc ráda *4* *4* *3* *3* *2* *2* prozradím ti všechno jemi 10let narodila jsem se 29října 2004 a od tý doby co mi bylo 5 sem si říkala nevím jakou zpěvačku bych sem si vibrala jaká je moje nejradší a už mije 10 a vybrala sem si tebe máš krásné písničky a také talent... A *9* *13* *13* chci brečet a víš proč moje jediný přání je že tě chci vidět chtěla by sem jít na tváj koncert a nemůžu protože *13* já nemůžu cestovat a furt někam chodit a dokonce umím tvoje všechny písničky.. *3* *4* *4* no a dělá i starost že jsi vniných zemí takže asi nemluvíš a asi neumíš česky kdybiz uměla tak bysem chtěla a byzmi odpsala mam tě rada budu koukat dál na seriali mama tě rada a hodně štěstí *4* *1* viš jak to myslím tak ahoj
  • Za tři roky natáčení tak super seriálu potlesk *14* *3* *4*
  • Škoda že Violetta končí 3.sérií bude mi chybět ale za ty čtyři roky co to natáčeli uděali veliký pokrok doufám že tini lodo atd.. že se budou dál normalně výdat já sy myslím že to chce velký potlsk jak to všechno za ty čtyři roky zvládli a jak se změnily ale Violetta mi bude chybět !!§ *3* *4*
  • Violetta 4 nebude 3 sériou sa to končí... *9* *13*
  • Tak to je super Violetta bude v roce 2015 vystupovat v o2 Aréně v Praze půjdu na ni.
    A možná bude i Violetta 4!!! *14* *14*
  • viky hanzelová napiš ked budeš na počitači
  • Mám ťa strašne rada Tini si moja naj... herečka, speváčka a tak ...
    I love you. *14* *14* *14*
  • ta co je nove ha otiste rosim niegdo *16* *16*
  • Ano
    Violetta bude v Praze !
    A je to pravda !
    A informace nejsou zastaralé !
  • prečo s níkím nechodíš.
  • Violetta Castilo ta stranka je strašna maju tam strašne zastarale informacie a niekto do diskusie napisal ze v prahe v o2 arene bude violettin koncert VIOLETTA LIVE *9*
  • Nejlepší blog o Violettě na světě - www.violetta-web-cz.webnode.cz !!!
    Koukněte se, tady najdete úplně všechno !!!!!
  • Je dobře, že ve Violettě není Tomas, Diego je o moc moc moc hezčí !!!!!!!!!!
    Ale Leon je stejnak úplně úplně úplně nej nej nej nejhezčí !!!
  • ahojky
  • Jo Martina je moc hezká, a co si myslíte kdo se k ní víc hodí Diego nebo Leon? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit