Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mam rada violettu je to super serial Tini jsi super
  • Violettu mám ráda. *1* *2* *1* *2* *3* *14* *3* *14* *4* *4*
  • Hola me llamo Dominica y Me gusta mucho y Violetta serie saben de vosotros todas las canciones Martino Stoessel y me encanta que me quieres verte pero no puedo realmente, porque yo vivo en la República Checa sigue siendo a veces quiero te gusta el Allegro cuando sea mayor, porque yo era sólo el 12 Hola . Años Handsome desea Dominika *4*
  • ta zasa sa na teba tesim na tvoj serial martina tini
  • Nauč se češtinu!
  • A ty máš velkou pravdu!!!!!!! *1*
  • Ty jsi H-R-O-Z-N-Á. Nesuď lidi podle toho co hrajou v seriálu.
  • Hahh love taky ze to je fake ona je pravej fake hahh
  • Řeknu to takhle. Mě osobně přijde Violetta jako novější Hannah Montana a ta herečka jako Miley Cyrus než tak "zvlčela". Lidi potřebují prachy, tak si vymysleli tohle a holky jim to žerou. Jestli dobře předpokládám do stanu hromadu hatů. Ale to je můj názor. Nemám ji prostě ráda
  • Matka ja keby som mala taku moc aby sa na chvilku zastavil svet tak by som za tebou letela a vipitala by som si od teba podpis ale to sa nada *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Tini ja viem ze pisem vela ale ked sme pisaly pisomku z matematiki tak som sa neucila iba som na teba mislela a podarila sa mala som 1 z * dakujem *3*
  • Sorry mám Martinu ráda,ale opravdu si myslíte,že Vám Martina odpoví???? *14* Ady
  • ahoj *3*
  • Bobiku112 ty jsi hnusnej jako prase a jinak violetta je sexy a hezka a mila desne tak ze drz klapacku
  • Hola martina stoessel soy de Eslovaquia y me quastária decirles que hueles y an cerdo de mienda HAHAHA Nikola es flaco como usted , pero quosend. No como si fuenas el único que a posta porque a pesta y Nikola. HOLA ,SANDRA KUHNOVA!
  • Violetta je H-R-O-Z-N-Á
  • Si siii amor tini
  • A merim 151cm
  • To me urazilo ....vazim 36 a je mi 9
  • Ona to jen hraje chapes!!!!!!!! A neni princezna to ty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit