Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Tini si krásna *4* *14* a krasne zpivas a tancis mam te rada ty a Jorge se spolu hodite *14* *4*
  • Te amo Tini :* ♥ :))
  • miluju těěěěěěěěě jsi moje oblíbená zpěvačka nikdo na tebe nemá si nej!!!!!!! strašně bych zě chtěla vidět te amo Tinistas :) :*******
  • Ahoj Tini miluji tě !!!!! Jsi nejlepší na světě !!! *3* *3* *14* *14*
  • Ahoj Tini si velli pekna a môžš biť na sebe pyšna lebo si hrala perfekne rolu a postavu Violetti Castiovej;D :* :D :) PS ak chceš mi napisat tak toto je moje čislo SMS 0902788071
  • Mne sa paci tvoje pesnicki paci sa mi aj tvoj hlas a ako tancuješ. PS mozes prist na Slovensko :D
  • Som tvoja najvecia fanenka možeš sa ta spitat že prečo v druhej časti nebol Tomas (Pablo Espinosa)
  • Som tvoja veka fanenka paci sami ako spievas a druha cast violetti sa mi paci ale prva bola najlepsia. Možem sa ta spitat ze preco v druhej casti Tomas? (Pablo Espinosa)
  • Viete co cokeby ste sa kazdy starali o seba. nie je od vas pekne jak sa k druhych spravate. Je mi jasne ze ked je niekto slavny nemusi byt u vsetkych naj....... Predstavte si ze by sa to stalo ...vááááááááááám
  • Like foto *3*
  • MICHAELA to cos řekla je fakt nesmysl to si myslíš že jsou lidi tak hloupý jak ty ? Dyt ti tví niikdo neuvěřitelně neuveri
    !!!!!!!!!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *12* *12* *12*
  • Micaela to že je TINI tvoja teta to ti nikto neuverí. *7* *7* *7* *7*
  • Tini som tvoja naj, naj, naj fanenka milujem ťa . *5* *5* *5* *5* *5* *5*

PS: miluijem ťa :)
  • Milujem tvoje piesne som do teba zblaznena milujem tvoj serial VIOLETTA mam hadam vsetky tvoje veci a si krasna prosim pridi niekedyna na Slovensko nap. do bratislavi *14* *3* *1* *5* *8*
  • já jsem téz
  • MICHAE LA to že Tini je tvoja teta ti nikto nezožerie.
    a okrem toho aby bola Tini tvoja teta tak to by si musela byt dcerou jej brara Francisca a to bohužial nie si tak čau
  • ale blbost nie je to tvoja teta ak hej no tak macko pu je moj bratranec
  • ahoj som tvoja naj vecsia faninka. velmi pekne spievas paci sa mi to ja aj moje kamosky ta velmi obdi vu ju .si naj
  • mam ji rada a ne jenom ze je to ma teta ale kuli necemu jinemu
  • Ahojte vsetky baby co mate radi Violletu serijal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit