Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty se mas :-) milují te tini si úžasná škoda ze nejedes sem do česka
  • ahoj Tiny jsem tvoje fanynka krásně zpíváš a celkově jednou bych chtěla být jako ty *15* *15* *3*
  • ahoj tini krasne zpivas ale lodo lip a nelibi se mi jak se chovas ....... ale jeste ti chci říct že ti to víc slusí s dlouhými vlasy a kdyz nejsi opalena jako ted *3*
  • Violetta je ten nejlepší seriál který jsem kdy viděla.
    LOVE YOU MARTINA ! *14*
  • https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRK6xD_0zq89du_F26wbLCGOBHc8pJMQXkG0GBZ4z6pyB4H90Hd
  • si krasna akrasne spivas miluji te zboznuji te a mne je jedno s kym chodis seš mi simpaticka a takto zostane vim ze neumis po cesky no ale mama mi koupila listky na tvoj koncert v budapesti tak prijedem uz se neumim dockat *14*
  • Nk však říkám-_-
  • holky nebede me to řešit *6* a bude me jsi podívat s nebo o martině *4*
  • violetta5
    holky nechci vás sklamat ale jorge nemá dvě děti.on jenom chodí s stephi.ale nemaj děti
  • Raphita není jejich dítě ale Jorgeho kmotřenka a neteř
  • Máš tak chybku nemá dítě, ale je to strýc toho dítěte.
  • Jorge ma dite se Stepii na twitteru a instagramu maji fotky a Jorge a Tini s polu nechodí jsou jen dobří přatelea Tini je s peterem. A nepiste sem ať prijde ke mě domu ať jede do česka Tini si tohle nečte a děkuji že to sem už někdo napsal Martina Tini LOVE *7* *7*
  • Ja nechápem tých, ktorý sem píšu, že aby prišla do ČR atď. Myslíte si, že toto číta, a že rozumie po česky. a sara myslíš, že by k tebe prišla až domov.
  • Milujem tento serial a aj Tini je super!
    Neviem sa od toho filmu ani odtrhnut som rada bavii ma to mam celu izbu polepenuu plagatami Violettov! *14* *4*
  • jorge nema ziadne dety !!! nechapem ako si to mozte vymyslat ved to neni pravda asi si myslite ze raphita ale jorge je jeho strejda a ani se naneho nepodoba a taky ze ste mozna jeste videli jorgeho a stepie jak stepie davala holke maslicku ale to je taky strejda nebo je to jeho sestra nebo tak niekdo asi bud je to jeho dcera nebo ne ale nepiste tady blbosty ked nic nevite ked niekde uvidite ze ma
    dceru tak to sem davajte a nie tohle!!! a pochopte ze raphita neni jeho syn !! ale strejda nebo bud raphita je jeho bracha nebo tak *12* *12* ale rikam ze je to jenom muj názor
  • Jorge nemá děti !!!!!
  • feliz navidad tini te creo mucho
  • Tini jsi užasná mmmmiiiilllluuuujjjjuuuu ttttěěěě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ahojjj Serial violetta Milujuu uplně moc :-**
    A taky nemam moc rada diega !! není uplně zlej Ale leona mam radšíí
    on je krasnej moc si pasuje z vioo :-**
  • Volim joj jako, jako, jako, jako sretna. Moj brat ga voli previše

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit