Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je suis d'accord
  • 我真的很喜歡瑪蒂娜斯托塞爾。這是我最喜歡的歌手。
  • Aho taki rada tancim a spivam a a iba mi ide len tanec a sev nie
  • To teda je uzasna
  • Tini ti jsi najlepsi leon je taki moooc dobri kazdi mi vravi ze som cela ti ja aj tak oblikam jako ti
  • Tini přijed už k nám chceme te moc videt *14* *14* *14* *14* *14*
  • Tini je užasná mám ji moc rada ale leona máš eště radšíí :DD
  • Ona je prostě úžasná,nádherná!♥♥
  • violetta violetta violetta violetta violetta violetta violetta
    *1* *3* *14* *15* *1* *2* *3*
  • ja moc chci být jako martina steossel je proste supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer nej na svete *1* *15* *14* pxe
  • Ahoj Klárko Stoessel!
    Díky za like a taky s tebou souhlasím.Podle mě by byla Fran nejlepší holka z celého seriálu,kdyby hlavní postava nebyla Vilu.Tomás...no ten taky není špatný.
  • miluju marca a diega a leona *14* *3*
  • Já taky ráda zpívám, hraju na nástroje a tančím - (taky mi to nejde)dávám Ti ke komentáři like ZlostneTajemna , protože jsem taky fanynka seriálu VIOLETTA. Nejraději mám: Fran, Vio , Leon a líbí se mi i Tomas. K Diegovi se nějak nehrnu, jé hezký, ale co udělal Violetě a Leonovi je od něj nefér a nehezké *3* *2* *4*
  • Ahoj všichni!
    Jsem tady nová a pokud si někdo myslí,že mám trochu kýčovitou přezdívku,tak je to schválně.Miluju seriál Violetta a patřím mezi fanoušky Leonetty a mezi ty,kteří nemají moc v lásce Tomáse,Diega a Alexe(ve 3 řadě,kdyby někdo nevěděl).Ráda zpívám a tančím jako oni,ale vůbec mi to nejde.Taky bych chtěla,aby se Tini a Jorge dali dohromady,ale co se dá dělat.?Ráda bych si tu našla nové přátele,takže kdo by chtěl,tak prosím odepsat.Díky!!!
  • Tini je nejlepší. Moc jí obdivuji jak hraje, zpívá ,skládá...
    Je sama sebou kdo souhlasí ať dá like kdo ne nevadí každý má jiný názor něž jaký mám já.
  • Prijed do ceske republiky do berouna 2 postovni smerovaci cislo je 26601.abydlim v kostalkvi 1352 druhy vchod.
  • Tini jsi moje favoritka ve violette koukam na to kazdy den jak krasne zpivas,tancis a jak krasne hrajes. Na facebooku tobe a tvim kamaradum vzdy sdilim fotky a jste krasny a ty jsi nejhezci:D♥♥.a
  • Víš o tom že tohle neni pravý profil to napsala nějaká holka která o ní neco ví a jinak to neni pravej profil a jste trapný s tim aby příjela do vaší země (města) Já jí mám sice taky moc ráda ale rozhodně nic takovýho nepíšu -,- *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • si moja naj naj naj herečka a všetko do koopi mám ťa proste rada ...
    A keď viem o tebe skoro všetko tak môžeš Ti vedieť niečo o mne ... Volám sa Barbora Luptáková mám 11rokov narodila som sa 11.11.2003 a som tvoja naj fanenka a milujem ťa a každý deň pozerám violettu o 18:00 o 20:30
    a o 13:40 proste ťa milujem Tini .

PS: Prídi ras aj na Slovensko *14* *14* *14*
  • Tini're hermosa y muy bien que cantas y bailar *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit