-
Za to ona nemoze to je podla toho aku jej daju rolu a ty jej nikdy nebudes siahat co i len po nechty na nohach
-
Ty nikdy nebudes mat hlas vobec ako ramallo
-
Si sprosta a ty nikdy nebudes mat hlas colen ako ramallo
-
a abych nezapomněl Hate me !! *15* (nesmíte zapomenout i na překlepy atd.)
-
Bože *15* já tyhle lidi úplně miluju *15* malé děti, které rodiče nekontrolují co dělají na netu *15* doporučuji na web dát rodičovskou kontrolu *3*
-
Jsi blba[y] jsi p. Ty idiote
-
Martina je dobra ale na Leona nemá a preto by som bola rada keby ľudia boli na leonovom fanklubu a podporovali taký nebeský talent ako je on a nech sa strčí (Martina ) lebo ked sa ešte raz pokúsi poraziť leona (v com Kolvek ) nakopem jej rit *12*
-
martin stoesse je blba lebo ma viac fanclubu ako leonik *12*
-
To není ona vy tupci. Je jasné že vám neodepíše protože to není doopravdy ona.
-
Holky zpamatujte se to není ona to jen někdo založil aby jste všichni aspoň věděli něco oní.
-
Hele mě se také líbí. Ale vím že sním nikdy nebudu chodit. A moc bych ho chtěla poznat. Ale zase nevyvádím jako ty! Každý by chtěl třeba sním mluvit a poznat ho.
-
Nikdy si sním nechodila a ani sním chodit nebudeš. Jsi jenom malý rozmazlený děcko. Jorge Blanco je od tebe několik tisíc kilometru daleko!!
A stejnak on má holku. *6* -
ale Jorge Blanco ta ani nepozna on je zahranici a ty si na slovensku zpametaj sa mariana
-
no ale to som este nevedela co je to za hnusobu prebrala mi chalana do ktoreho som bola a este aj som
-
hlavna vec ze si pisala ze sa tesis na jej serial
-
podla mna je violetta zla zato ze je proste zla zato ze nechodi z leonom a ja chcem aby chodila z leonom martina si hnusna nemam ta rada
-
tak ja by som si no by som si priala vidiet matu
*5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* urcite si uziva *5* *5* *5* a leon je donej celi zblazneni *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
viete o tom ze Tini chodila s Leonom a viete ze jej otec je jej reziser
a Mata nam neodpise lebo nam nerozumie *10* -
Ja neviem ci nam odpise Martina ady
-
Si super violleta som tvoja faninka chcela som ta vidiet nazivo si super som zo slovenska ahoj