-
Ja sem to hledala ale me se tam zobrazi webova stranka neexistuje nebo neco takoveho...! :(
-
www.peticevioletta.cz
Mě to řekla moje kamoska ale jeste jsem se nedivala bo mi chcipl pocitac a mam jenom mobil a nenajíždí se to tak mi dej vedět dík -
Querido Natali,
Checa planificar para este año, lo mismo que yo:-D -
Si no te gusta, así que me siento. Pero no me insultes!
Gracias,
Su Martina Stoessel.
*13* *13* *13* -
A kdo to jako vymyslel tu petici? Kde to najdu? Dej mi to tam napisu 100 lidi co znam a maji ju radi:DD
-
Na to jestli ptijede je petice 5000 lidí musi souhladit a jede
-
Ahoooj :DD
ne ja jen chtela jestli nekdo neco nevi vic k tomu ze by mela prijet sem do ceska? :ooo
hej ja bych nemohla kdyby fakt prijela:DD strasne jiiii milujuuu:****** -
martina je krasna a kdo nesouhlasi tak ma smulu protože je užasna ale nechapu proc se rožisla s jorge a zostala stou opicou
-
violetta je pekna martina stoessel love you *14*
-
Škar jaka la čaji lača tekeren lača tegory lača te leren kamav tuke te phenen
-
Neasi!!!!! (: ale tak oni to berou ze kdyz nekdo jede na dovolenou treba tak aby to videli cos je uplnej nesmysl protoze existuje internet a stejne to asi 10jeste budou opakovat... Takze n o c o m e n t!"!!!!!
-
-,-
-
Nevim :D jen se mi chtelo rozpisovat co by mohla bejt a klidn si vyber no promin ty jí prece nemáš rada
-
BULDOGU jak můžeš vědět že je milá,sympatická,pracovitá,věrná,příjemná,přátelská a uchvatná.Když jsi jí nikdy nepoznala osobně?
-
Mno ok ale v HSM aspon vedeli spievať na hudbu a nie že "spievajú" uplne inak ako hrá hudba *3*
-
Ďalšia múdra -_- tebe nehovorí nič sloboda slova? *2*
-
Jo je :)kdybych měla rozepisovat co všechno je dělala bych to do rána zkusím to:
krásná,milá,osobitá,půvabná,nadherna,okouzlujícií,sympaticka,milá,pracovitá,
pilná,uměla,nadaná,zamilovaná,nesenetricka,užasna,jasna,překrásna,divukrásná,věrná,příjemná,přátelská,uchvatna,vzor,hodná,mladá,zpěvačka,atd. už mě nic nenapadá.Mám jí fakt ráda nej je fakt moc *14* krásná vím po kom bych skočila jako první kdybych byla kluk xD
MILUJU JÍ *14* -
:'( skoda ze je opakovani:'(
-
Violetta je podľa mna pekná a talentovaná .
-
Anča tady ještě bude psát že její mamka je spiderman a tatka superman